Beşiktaş yönetimi, geçtiğimiz sezon gösterdiği başarılı performansla şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Ghezzal'i ne yapıp edip kadroda tutmayı amaçlarken, Leicester City'nin oyuncuyu iyi bir bonservis bedeliyle elden çıkarmak istemesi yönetimi düşündürüyor.

Oyuncuyla anlaşıp kulübüyle yapılacak görüşmelerde elini güçlendirmek isteyen Beşiktaş yönetimi, Rachid Ghezzal ile de bir araya geldi.

Beşiktaş'ta mutlu olduğunu ve kariyerine burada devam edebileceğini belirten Ghezzal ile ücret konusunda anlaşma yakın. Ancak Cezayirli oyuncunun Beşiktaş'a yeniden imza atmak için yönetimden tek bir isteği var, Sergen Yalçın...

Sezon içinde verdiği demeçlerde Sergen Hoca'nın kendisine özgürlük verdiğini ve özgüven aşıladığını sıkça dile getiren Ghezzal'in Beşiktaşlı yetkililere Sergen Hoca'nın durumunu sorduğu, Sergen Yalçın'ın takımın başında kalması halinde kendisi için en büyük soru işaretinin ortadan kalkacağını belirttiği öğrenildi.

Büyük umutlarla transfer edildiği Leicester City'de 1 sezon futboldan uzak kaldıktan sonra yolu Beşiktaş'la kesişen Rachid Ghezzal, Sergen Yalçın'la birlikte adeta futbola yeniden döndü ve Cezayir Milli Takımı'na da yeniden çağırılmaya başladı.

Sergen Yalçın'ın da yönetimle yaptığı görüşmelerde Rachid Ghezzal'in mutlaka takımda tutulmasını istediği biliniyor.

Duhuliye.com ÖZEL HABER