Süper Lig'de 6. hafta mücadelesinde Beşiktaş sahasında Adana Demirspor ile 3-3 berabere kaldı. Spor yazarlarından Ömer Üründül, bu maçı Sabah'taki köşesinde yorumladı. İşte o sözler...

ÇOK İLGİNÇ BİR MAÇ

Dün gece Vodafone Park yine çok ilginç bir maça sahne oldu. Beşiktaş, oyuna tutuk başladı. 20. dakikaya kadar hücum girişimleri yetersiz ve tempo düşüktü. Ama bu dakikada Montero'nun şans golüyle skor avantajı yakalandı. Bu golden sonra Beşiktaş akıcı futboluna döndü, organize ataklar geliştirdi. Devre biterken de rakip kaleci ve stoperin müşterek hatalarıyla çok ilginç bir ikinci gol attılar.

2. yarının başında dün gecenin başarılı ismi Rıdvan, Antalya'dakine çok benzer bir gol atarak farkı üçe çıkardı. Sonra Beşiktaş'ın temposu düştü. Oyunun kontrolü Adana Demirspor'un eline geçti.

BİR ANDA 3-4 OYUNCU DEĞİŞTİRMEK FAYDASIZ

Ben her zaman bir konuyu vurguluyorum; bir anda 3-4 oyuncu değiştirmek takımlara hiçbir zaman fayda getirmiyor.

OYUNU GERDİ

li attığı golden sonra yine Fair-play'a uymayan davranışlara girip oyunu gerdi. Bu birikim sonucu da son saniye golüyle birlikte istenmeyen olayların çıkmasına neden oldu.

MAZERET ARAMAK YANLIŞ

Sergen Yalçın son gole gidip itiraz etti, gol temizdi. Kendi sahanda ve seyircin önünde 3 farkı koruyamıyorsan başka mazeret aramak son derece yanlış olur.

BATSHUAYİ'Yİ ÇIKARMASI GOLE NEDEN OLDU

Son dakikada maç biterken Sergen Yalçın'ın, takımı rahatlatan tek isim Batshuayi'yi gereksiz yere çıkarmasından sonra maç 1 dakika daha uzadı, bu da gole neden oldu.

JOSEF NEDEN SAKATLANMIYOR?

Bütün takımlardaki rekor sayıdaki sakatlıklar gerçekten kabullenilmeyecek duruma geldi. Dün de Ghezzal'ın çok koşmadığı bir maçta lifi attı. Çünkü bu tip futbolcular kendilerine bakmıyor. Şunu sormak istiyorum: 'Her maç 90 dakika oynayan ve en çok koşanların başındaki Josef neden sakatlanmıyor?'