Harcama limitlerinin bonservis haricinde oyuncuların ve personelin yıllık alacaklarını da kapsıyor olması transferde tüm planları değiştiriyor. Bonservisi elinde olan oyunculara verilecek maaşlar dahi açıklanan limitler sonrasında önemli hale geldi.

Beşiktaş ile olan sözleşmesi biten ve adı eski takımı Fenerbahçe ile anılan Gökhan Gönül konusunda, harcama limitleri sonrası ibre yeniden Beşiktaş'a döndü Fenerbahçe için açıklanan harcama limiti, sarı lacivertlilerin transfer yapması bir yana, mevcut kadrosunu korumasını dahi imkansız hale getiriyor.

Fenerbahçe'den yaklaşık 15 milyon Euro daha fazla bütçeye sahip olan Beşiktaş, Gökhan Gönül konusunda ezeli rakibine oranla çok daha avantajlı durumda. Her ne kadar tecrübeli oyuncudan indirim istemiş olsa da Beşiktaş'ın, Gökhan'ın istediği ücret seviyelerine yaklaşabilmesi Fenerbahçe'den çok daha olası gözüküyor.

Limit hesaplarından sonra Fenerbahçe transferi çıkmaza giren Gökhan Gönül'ün ise, alternatif talipleri çıksa dahi Beşiktaş'a sunduğu isteklerden taviz verip anlaşma zemininin oluşması, oyuncunun kariyerine Beşiktaş'ta devam etmesi bekleniyor.

Duhuliye.com ÖZEL HABER