3 sezondur Beşiktaş forması giyen sağ bek oyuncusu Gökhan Gönül, Beşiktaş'a veda ettiğini kendi sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı.

Gökhan Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut, Fenerbahçe Kulüp binasına gitti. Fenerbahçe'nin kısa süre içerisinde Gökhan için resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

Gökhan Gönül bu sezon ligde 29 maça çıkarken 4 gol 4 asistle oynadı. Deneyimli futbolcu, Fenerbahçe'de iki, Beşiktaş'ta bir şampiyonluk yaşadı.

İşte Gökhan'ın açıklaması:

"Beşiktaş'a adımımı atarken 'Kötü oynayabilirim, pas hatası yapabilirim ama mücadele etmediğim tek bir gün bile göremeyecekler. Bunun sözünü veriyorum.' demiştim. Her zaman da verdiğim sözün ne anlama geldiğini bilerek hareket ettim. Son maçın son saniyesine kadar verdiğim sözü tuttuğuma inanıyorum. Beşiktaş Kulübünde birlikte çalıştığım başkanlarıma, hocalarıma, yöneticilerime, takım arkadaşlarıma, teknik ekibe ve Beşiktaş taraftarlarına her şey için teşekkür ediyorum. Beşiktaş camiası, bana ve aileme gösterdiğiniz özene teşekkür ederim. Taraftarlar hakkını helal etsin. Benden yana varsa hakkım sonuna kadar helaldir."

FENERBAHÇE FORMASINI GİYDİ

Beşiktaş ile sözleşmesi biten sağ bek oyuncusu Gökhan Gönül Fenerbahçe'ye transfer oldu.