Kayserispor İdari Menajeri Yunus Akbulut eşliğinde Asist Analiz'in konuğu olan Ganalı oyuncu Bernar Mensah sözlerine şöyle başladı:

"Geçen yıl benim için çok zordu"

"Geçen yıl benim için çok zordu. Zor bir dönemden geçtim, farklı bir durum yaşadım. Sakatlık, her futbolcunun başına gelen bir şey. Ben bu sakatlığı çok iyi çalışarak geçirdim. Bildiğiniz üzere sakatlıklardan tekrar dönmek zaman alıyor. Benim için de zaman aldı fakat ben mental ve fiziksel olarak buna hazır olduğuma inanıyorum. Transfer teklifleri aldım açıkçası şu andaki tek odağım uzun bir sakatlıktan en iyi şekilde kendi durumuma geri dönmek. Onun haricinde benim için önemli olan Kayserispor. Bu takımı en üst seviyeye çıkarabilmek için elimden gelen her şeyi yapacağım çünkü bizler için zor bir yıl olacak. Biz bunun üstesinden geleceğiz."

"Gol sevinci yapar mıyım, bilmiyorum"

Beşiktaş'a gol atarsan, gol sevinci yapacak mısın? sorusuna orta saha oyuncusu şu cevabı verdi:

"Beşiktaş maçı gerçekten zor bir müsabaka olacak. Benim buradaki odağım en iyi şekilde dönmek ve takımıma en iyi katkıyı sağlamak. Bunları yaparsam en mutlu ben olacağım zaten. Vodafone Park'ta oynanacak ve kolay olmayacak ama biz takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Gol sevinci yapacak mıyım bilmiyorum, o gün sahada göreceğiz (Gülerek). Sonuçta o takıma saygım çok fazla, eski kulübüm..."


Mensah, Süper Lig'de en hazır kadronun Trabzonspor olduğunu, kendisini en zorlayan ismin Siopis olduğunu söylerken, her futbolcunun hayatında kırılma noktası olduğunu ve kendisi için bu ismim olumlu yönde Portekiz'deki teknik adam Rui Vitoria olduğunu da itiraf etti.