☰
✕
Futbol

Gözler 6 Ekim’e çevrildi..

Türk futbolunda yaşanan gelişmelerin ardından TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetiminin 6 Ekim’de istifa edebileceği iddia ediliyor. Futbol kamuoyunda konuşulan senaryoya göre federasyon yönetimi, yarın oynanacak İtalya maçının ardından görevinden ayrılabilir.

Türk futbolunda MHK ve bahis soruşturmasıyla başlayan tartışmaların ardından gözler Türkiye Futbol Federasyonu’na çevrildi.

Son günlerde spor yorumcuları ve köşe yazarları arasında TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile yönetiminin görevden ayrılabileceği yönündeki iddialar giderek daha fazla konuşulmaya başlandı.

Gazeteci Tahir Kum, federasyon yönetiminin İtalya maçının ardından Riva’da olağanüstü bir toplantı yapmasının beklendiğini ve bu toplantıda göreve devam konusunun değerlendirilebileceğini aktardı.

Fatih Altaylı ise bir federasyon yöneticisine dayandırdığı kulis bilgisinde, Hacıosmanoğlu’nun istifa sözü verdiğini ve yönetim içinde de bu yönde bir beklenti bulunduğunu öne sürdü.

İtalya maçı bekleniyor olabilir

Futbol kamuoyunda konuşulan ihtimallerden biri de federasyon yönetiminin yarın oynanacak İtalya maçını beklediği yönünde. Bu senaryoya göre Hacıosmanoğlu ve yönetimi, millî karşılaşmanın ardından 6 Ekim’de görevden ayrılma kararı alabilir.

MHK’de yaşanan gelişmelerin ardından federasyonun geleceğine ilişkin belirsizlik sürerken, istifa iddiaları konusunda henüz TFF’den resmî bir açıklama yapılmadı.

duhuliye.com
 

www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026 

{ "vars": { "account": "GTM-T3XXFJ6" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }