Fanatik gazetesi yazarı Cem Dizdar'ın köşe yazısı...
Sahada futbol olmadığı için tribünlerinde de izleyenin olmaması normal karşılanmalı! Beşiktaş’ın topla oynadığı ama bir kaç pozisyon dışında etki koyamadığı Kayseri’nin topla oynamayıp beklediği ama rakibi kadar az sayıda pozisyona girdiği bir ilk yarı izledi, izleyenler. Eminim maçı televizyon ya da tribünden takip edenlerin çoğu can sıkıntısından zaman zaman başta telefon, başka işlerle meşgul tutmuştur kendisini. Bu devrede 17 nafile orta yapan Beşiktaş aynı zamanda işine yaramayan 14 de şut atmıştı. Beşiktaş’ın baskılı görünüp pek de bir şey yapamamış olması üzerine Radomir Dalovic ikinci yarı biraz daha öne çıkardı takımını. Ve 54’te yerine kaleci arandığı yazılan Ersin Destanoğlu net bir kurtarış yaptı. O atak maçın o ana kadar ki en olgun atağıydı desem abartmış olmam. Kayseri’nin öne çıkması Beşiktaş’ın da alan ve fırsatlar yaratmasını sağladı
Baskı modu...
Oyun iyiden iyiye ‘git gel’e dönmüştü ki, 65’ten sonra Kayseri yine çekilip kontra kovalarken Beşiktaş ilk devrenin aksine bu kez sahici baskı modunu açtı fakat hala sorun vardı! Kayseri çıkışları tribünden ‘Yönetim istifa’ diyenlerin yüreğini ağzına getiriyordu. ‘Gol atmanın öğretilemediği’ Beşiktaş, çoğu ceza sahası dışından olmak üzere 30 şut denediği maçı 90+5’teki 39’uncu ortaya El Bilal Toure’nin kafa vuruşuyla kazandı. Şimdi gözler gol atmayı, pas yapmayı, savunmayı geldikleri yerde öğrenmiş ‘beklenen transferler’de... Bakalım onlar mevcutlara göre ne tür farklar yaratacak?
Cem Dizdar / Fanatik
YORUMLAR (11)
@ANADOLU KARTALI hava soğuk bekleme gelmeyecek kimse,
Rudiger neden düşünülmüyor adam boşta, bak gs kapacak yine
Ben bu Cem Dizdarı çözemiyorum hep kötülerden bahsedip transfer yapmayın demek mantık dışı transferi gereksiz görüyorsan (bende gereksiz görüyorum bu arada) birazda iyileri yaz be kardeşim bak bu çocuklarda yapabilirler de bu nedir hem takım kotü oyun kötü de hem hoca kötü eleştir hemde transfer yapma tutarsızlık
Orta sahaya NİKOLAS KÜHN ALIN PRİNCE KAÇIRDINIZ
Gelecek başkan ve TD nin kolunu bağlamayın. Siz transfer yapmayın. Beceremiyorsunuz. Örnek: jurasek, rıdvan, gökhan vs say say bitmiyor.
Gelecek başkan ve TD nin kolunu bağlamayın. Siz transfer yapmayın. Beceremiyorsunuz. Örnek: jurasek, rıdvan, gökhan vs say say bitmiyor.
Öyle taraftar olmaz olsun Beşiktaş'ın yüz karaları
En iyi transfer yönetimin değişmesidir. Seçim öncesinden beri verdiği hiç bir sözü tutmayan. Sürekli yalanlarla taraftarı kanıran yönetimin değişmesi lazım. ( tüm transferleri kampa yetiştireceğiz vb.)
basın toplantısında sergen dedi ki ; hızlıca yapılmış transferlerin ne olduğunu gördük , o yüzden çok dikkatli davranıyoruz . başkan bu senin yazın yaptığın yanlış transferlere gönderilen çok önemli bir eleştiridir ve yazın sokağa attığın paraların açıklamasıdır .
20. dakikada çektiği tek şut dışında , sahada hiçbir varlık gösteremeyen bir abraham ile nereye kadar ilerleyebiliriz , bilalin golünden sonraki reflekslerini iyi izleyin , sevinmedi bile doğru dürüst çünkü kurtarıcı kendisi olamadı , hiç bir şey yapamadı , maçın kahramanı bilal oldu .
11 gündür söylüyorum TRANSFER OLMAYACAK KİMSE ALINMAYACAK.İSMİ ÖIKAN OYUNCULAR UYDURMA,KİMSE ALINMAYACAKKKKK
BEŞİKTAŞ TESİSLERİNDE BEKLİYORUZ TRANSFERLERİN YOLUNU GÖZLÜYORUZ KALECİ, SOL KANAT, FORVET ÖZLÜYORUZ HADİ GELİN SİZİ BEKLİYORUZ BİZİ ŞAD EDİN BEŞİKTAŞ AŞKINA