Lig lideri Trabzonspor'un 7 puan gerisinde bulunan Beşiktaş, evinde oynayacağı maçı kazanarak zirveyle arasındaki puan farkını azaltmak istiyor.

Beşiktaş'ın zirve yarışına yeniden tutunmasında bu maçtan çıkacak sonuç büyük önem taşırken, siyah beyazlılar bu maçta saha ve taraftar desteğini de kullanarak galibiyete uzanmak istiyor. Şampiyonlar Ligi'nde alınan kötü sonuçların ardından ligde de geriye düşmek istemeyen Beşiktaş'ta taraftarlar, Lizbon deplasmanındaki ağır yenilgiye rağmen maç biletlerine büyük ilgi gösteriyor.

Ancak geçen sezon Vodafone Park'ta oynanan ve Beşiktaş'ın 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldığı maçta yaşananlar akıllarda soru işaretleri yaratıyor. Geçen sezon pandemi kuralları yüzünden stadyumlara seyircinin alınmadığı ortamda onlarca Trabzonspor taraftarı nasıl olduysa müsabakayı Vodafone Park'ın localarında takip etmiş, Trabzonspor taraftarlarının maç içi ve maç sonundaki tutumu Beşiktaş taraftarı tarafından büyük tepki toplamıştı. Maç sonrası localardaki Trabzonspor taraftarlarının, Beşiktaş yönetiminin davetlisi olduğu iddiası ortaya atılmıştı.

Taraftar yasağının olduğu ortamda stada giren Trabzonspor taraftarına, şu an yasal olarak yarı kapasiteyle hizmet veren Vodafone Park'ta cüzi sayıda kontenjan verilirken, yönetimin Trabzonspor taraftarına bu kez geçen sezonki müsamahayı gösterip göstermeyeceği ise merakla bekleniyor. 

Cumartesi akşamı saat 19.00'da başlayacak olan dev maçta izleyenlerin gözleri bir yandan saha içinde, bir yandan da tribün ve localarda olacak.

Duhuliye.com / ÖZEL HABER