Haldun Domaç'ın sözlerinden öne çıkan ifadeler şöyle: "Gedson transferi Galatasaray camiasında şok etkisi oluşturdu. Karşılık verme isteği var Galatasaray'da. 1 milyon Euro maaş. 4+1'lik bir sözleşme söz konusu.
23 yaşında genç bir oyuncuya yatırım yaptı Beşiktaş. Yüzde 50'si Benfica'ya gidecek. Beşiktaş bu oyuncuya güveniyor. Mourinho döneminde 50 milyon Euro'luk opsiyonla almıştı. Potansiyelden bahsetmek lazım.
Yabancı kontenjanı nedeniyle Rize'de sezonu tamamlayacak. Kadrodan birini çıkarıp Gedson alınabilir miydi, diyenler var. 

"LARİN'İ FULHAM DA İSTİYOR"

Dikkatler artık Larin'e çevrildi. Sezon başında Ghezzal'ın transferine Galatasaray devreye girmişti. Şimdi de Larin için Galatasaray devreye girdi. Menajerler Galatasaray'a Larin'i teklif etti. 2.5 milyon Euro istiyor Beşiktaş'tan. Bir de imza parası isteyebilir Galatasaray'dan. Yüksek maliyetli isimlerle vedalaşınca Galatasaray, belki de Larin'in isteklerini karşılayabilir. Bu aşamada Larin'in sarı kırmızılılara teklif edildiği bilgisi net. 
Galatasaray'ın kararı ise net değil.  Larin'in Fulham da istiyor. Bu parayı alır alamaz bilinmiyor.
Vida konusunda Beşiktaş 1,5 milyon Euro'luk 2 yıllık sözleşme masaya koydu. Alırsan al yoksa yolumuza bakalım diyorlar.  

"BATSHUAYİ YENİ SEZONDA YOK"

Santrfor, stoper, sağ kanati çin gelişmeler var. Lacazette'in gelmesi zor. Market değeri hala çok yüksek. Lyon da bu transferi bitirmek istiyor. Yeni sezonda Batshuayi olmayacak. Çalışkanlığında bir sorun yok ama doğrudan topu 3 direğin arasından geçirecek bir santrfor isteği var. Aboubakar'ın yaptıklarının benzerlerini Batshuayi yapamadı. Lacazette sezon sonu ayrılma durumu söz konusu ama fiyatı yüksek olduğu için ben ihtimali düşük görüyorum."