Kartal'ın stoperi Montero'nun sözleri özetle şöyle: 

"Bireysel olarak çok iyi ama takım için zor oldu. Bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde oynadık ve daha fazla maç, daha fazla sakatlık yaşadık ve bu açıkça fark edildi. COViD'e yakalandım ve Şampiyonlar Ligi'nin bazı maçlarını kaçırdım. 

İSMAEL DİSİPLİN KATTI
İşler beklendiği gibi gitmediğinde bunun bedelini ödeyen her zaman teknik direktördür. Neyse ki İsmael son aylarda geldi ve bize çok disiplin kattı. Bu yıl onunla nasıl daha iyi olduğumuzu göreceksiniz.

HAALAND ÜST DÜZEY
Haaland ve ben oynadığımız maçta gol attık. Karşılaştığım en üst düzey oyuncu ama onunla sahadayken kim olduğunu düşünmedim, sadece bir forvet olarak gördüm. Haaland'ın ne olduğunu düşünürseniz, konsantrasyonunuzu kaybedersiniz ve işte o zaman o size gol atar.

SAÇLARIMIZ DİKEN DİKEN...
İlk yılımda statlar kapalıydı. Bu durum taraftarlar için zordu. Geçen yıl açıktı ve bu seyircinin önünde saçlarımız diken diken oluyor. 
Bu ortamda oynamayı seviyorum. Özellikle iç sahada çok motive olarak ayrılıyorsunuz. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın taraftarı da iyi ama Beşiktaş'ınki kıyaslanamaz. Herkes 3 büyüklerden birine karşı bir derbi izlemeye gelmeli ve onu deneyimlemeli ve tadını çıkarmalı.


PJANİC HARİKA BİRİ 
Pjanic çok iyi. Onunla harika bir ilişkim var ve o harika bir insan. Çok fazla kalitesi var ve oradayken farkı görebilirsiniz. Bu yıl onsuz kürek çekmek zorunda kalacağız.

BURADA MUTLUYUM
Geleceğimi asla bilemem. 2025'e kadar sözleşmem var ve mutluyum, ancak hayalimin bir futbolcu olarak büyümeye devam etmek, daha fazla gol atmak ve büyük liglerde oynamak olduğu açık. İnsan her zaman İspanya'ya dönmek ister ama bir kez yurtdışına çıkma adımını attığınızda bu korkuyu ortadan kaldırırsınız ve başka bir ülkede oynamayı umursamıyorum.

ABOUBAKAR CANAVAR GİBİ 
Türkiye'de çok fizikli bir futbol oynanıyor. Birçok futbolcu için olağanüstü mücadeleler var ve rakipler çok baskı yapıyor, sıkıyor. Aboubakar, şu anda Suudi Arabistan'da. Onunla ilk yılımda tanıştım ve gerçek bir canavardı. Çok iyi."