Gedson Fernandes, Romain Saiss, Cenk Tosun, Wout Weghorst gibi yıldızları renklerine bağlayan Beşiktaş, Jackson Muleka ve Emrecan'ı Avusturya kampına getirmek için de gün sayıyor. Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Beşiktaş'ta en az transfer edilen yıldızlar kadar genç oyuncuların performansları da merakla bekleniyor.

Beşiktaş'ta Göktuğ Baytekin, Aytuğ Batur Kömeç, Emrecan Terzi, Necati Bilgiç, Berkay Vardar, Abdullah Aydın, Emirhan Delibaş, Oğuzhan Akgün, Semih Kılıçsoy gibi A takımda henüz süre alamamış potansiyeli yüksek oyuncuların göstereceği performans merakla bekleniyor. Ayrıca stoper pozisyonunda görev yapan Badra Cisse'nin de kamp kadrosuna alınmış olması dikkat çekiyor.

Beşiktaş'ın Makedonya'dan transferi olan Besar Gudjufi'nin de potansiyeliyle dikkat çeken gençlerden biri olmasına karşın kamp kadrosuna neden alınmadığı merak konusu oldu. Gudjufi'yi İstanbul'a getiren ve geçtiğimiz sezonun son dönemlerinde takımla antrenmana çıkaran Beşiktaş, her iki kanatta da oynayabilen genç oyuncuyla sözleşme görüşmelerini sürdürüyor.

18 yaşını henüz 1 ay öne dolduran oyuncuyla resmi sözleşme görüşmelerine başlayan Beşiktaş yönetimi, oyuncuyu kısa süre içerisinde uzun süreli bir kontratla kadrosuna katmayı hedefliyor. Gudjufi'nin resmi olarak kendisini Beşiktaş'ın oyuncusu yapan imzayı attıktan sonra Avusturya kampına katılacağı ifade ediliyor.

Duhuliye.com ÖZEL HABER