Adil  Gevrek, duhuliye.com’a yaptığı açıklamada transferin artık adının koyulması gerektiğini belirtmişti bugün tekrar basının karşısına çıkan Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı "Son sözü Yeni Malatyaspor söyleyecek” dedi.

İşte Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek’in açıklamalarından derlediklerimiz:

Maddi bir kazancımızın olması lazım

"Tabii ki transfer olabilir. Guilherme, bizden izin istedi. Oyuncumuza büyük takıma gitmesi halinde kolaylık sağlayacağımızı söyledik ama 1,5 yıllık sözleşmesi var. Eski kulübüyle de yapmış olduğumuz protokol var. Guilherme transferinde son sözü Yeni Malatyaspor söyleyecek. Bunu, oyuncu da menajeri de biliyor. Oyuncuya kesinlikle sözümüz var. İzin vereceğiz. İzin verirken de bir karşılığının olması gerek. Maddi bir kazancımızın olması lazım."

Oğuzhan Özyakup takip ettiğimiz oyuncular arasında

"Aksayan yerlerimiz var. Eğer kadroyu koruyabilirsek stoper bölgesine bir transfer olabilir. Giden oyuncu olması halinde de belli yerlere transfer yapılabilir. Takıma fayda sağlayacak ve gelir elde edebileceğimiz oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz. Takip ettiğimiz oyuncular var. Oğuzhan Özyakup'un da adı geçiyor. Bunlar önemli oyuncular. Takımdan giden olursa bu oyuncular da olabilir."

Hber kaynağı: AA