Siyah beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş'in puan kaybına tahammülü yok.

UEFA Avrupa Ligi'nde ya tamam veya ya da devam maçına çıkacak olan Beşiktaş'ta forvet Vagner Love'a emanet edilecek. Siyah beyazlıların genç golcüsü Güven, Avrupa Ligi listesinde yer almıyor.

Beşiktaş'ta Malmö maçı için teknik heyet takımla özel olarak ilgileniyor. Teknik direktör Şenol Güneş, Avrupa Ligi'nde yukarıları hedefliyor. Tecrübeli teknik adam Malmö maçı öncesi futbolculara önde oynayıp rakibi pas oyunu ile boğmaları gerektiğini iletti.

Siyah beyazlılarda Gökhan Töre'nin hırsı dikkat çekiyor.Formasından uzun süre yoksun kalan oyuncu formayı kapmak için büyük emek sarfediyor.

Öte yandan Tolgay Arslan, Fulya'daki altyapı tesislerinde özel antrenör eşliğinde çalışmalarına devam ediyor. Yönetim Tolgay'a devre arasında teklif gelmesi durumunda değerlendirmeye alacak.

Perşembe günü oynanacak kritik Malmö maçı öncesi Beşiktaş'ta daha önce UEFA listesine alınmayan Atiba ve Güven dışında, kadro dışı kalan Tolgay ve sakatlıkları devam eden Pepe, Babel, Roco ve Caner saha da yer alamayacaklar.

Haber Kaynağı: beIN SPORTS