Dünya Kupası heyecanı hız kesmeden devam ediyor.
2026 FIFA Dünya Kupası'nda grup aşaması heyecanı sürerken, dün oynanan karşılaşmaların ardından bugün futbolseverleri birbirinden önemli mücadeleler bekliyor.
Dün oynanan maçlarda Arjantin, Avusturya'yı 2-0 mağlup ederek hanesine 3 puan yazdırdı. Mısır, Yeni Zelanda karşısında 3-1 kazanırken, Uruguay ile Yeşil Burun Adaları arasındaki mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı.
Bugün oynanan karşılaşmalarda ise Fransa, Irak'ı 3-0 mağlup ederek son 32 turuna yükselmeyi garantiledi. Norveç de Senegal'i 3-2 yenerek bir üst tura çıkmayı başardı. Cezayir ise Ürdün karşısında sahadan 2-1 galip ayrıldı.
Günün kalan bölümünde K Grubu'nda Portekiz ile Özbekistan saat 20.00'de karşı karşıya gelecek. L Grubu'nda ise İngiltere ile Gana arasındaki mücadele saat 23.00'te başlayacak.
Duhuliye.com
YORUMLAR (2)
güzel yanı Orkun kampa yetişecek. zAten oynatmıyorlardı birde onun yüzünden diye algı yapıp çocuğun moralini bozuyorlardı. alsınlar şimdi hakan ı merih i montella yı takılsınlar gs leriyle birlikte
Yanarım yanarım ilk kez Dünya Kupasına katılan Yeşilburun Adaları kadar olmadık ona yanarım. İspanya ile 0- 0 berabere kalıp, ikinci maçta Uruguay'la 2-2 berabere kalarak iki puan yaptılar. Şimdi bir hayalleri var, son maçta Suudi Arabistan'ı yenip 5 puanla gruptan çıkmak.Olur mu, neden olmasın? Acaba Yeşilburun Adalı oyunculara da villa veriyorlar mı?