Mahkemeye verilme amacı 1903 kelimesinin Beşiktaş’a ait olduğu fikri değildir çünkü buradaki gerçek amaç doğru haber, dürüst haber ile herkesin gönlünde taht kurmuş bir haber sitesinin, doğru bildikleri yoldan ayrılmayacağını görüp engel olmaktır.

Yani öncelikli tüm Beşiktaşlıların doğru ve dürüst haberden bi’haber olmasını sağlamaktır.

Beşiktaş Kulübü Fikret Orman döneminde mahkeme sürecine gidince, Haber1903 sitesi mahkeme süreci bitene, hak yerini bulana kadar sesini çıkarmadan herkesçe bilinen “Duhuliye” ismi ile doğru bildiği yolda hareket etmeye devam etti. Bu yolda ilerlerken, yapılan doğru eleştirilere dayanamayan bazı kişiler tarafından yeni gelen yönetimde, bir önceki gibi mahkeme yolunda Haber1903’ü ve doğruları susturmaya çalıştı. Reklam gelirlerine tedbir koydurdular, onlar için önemli olan Haber1903’ü ve doğruları susturmanın yolunu denediler.

Olmadı ve bir kere daha doğru kazandı…

WIPO (World Intellectual Property), “Dünya fikri mülkiyet haklarının korunmasını ve yaratıcı etkinliği teşvik etme” amacıyla kurulmuş olan örgüt “Haber1903.com” domain hakkını esas sahibine teslim etti.

Şimdi hak yerini bulduğuna, adalet tecelli ettiğine göre dün, bugün ve yarın her daim yanında olduğumuz olacağımız Haber1903’ün yine kendi ismiyle yoluna devam ettiğini görmek en büyük dileğimiz, arzumuzdur.

Haber1903 yönetimine bu yönde candan isteğimizi iletiyoruz. Dileriz ki! En kısa zamanda Haber1903 haber sitemiz yoluna marka olmuş ismiyle hayata geçer.

Saygılarımızla
1903 Cemiyeti