18.12.2025 - 17:11

Takip Et:

''Haftada tek maç oynayıp ekstra 10 puan kaybediyorsun...''

Gökhan Keskin, Beşiktaş gündemini değerlendirdi.

HT Spor^da konuşan Gökhan Keskin'in değerlendirmeleri şu şekilde...

Gökhan Keskin: ''Galatasaray'ın sahasında oynuyorsun, 1-0'a geçmişin en önemli oyuncuları atılıyor. Rakip 10 kişi. Yani ne olur? Bir şekilde kazanman lazım. Tamam, 1-1'e geliyor. Galatasaray 2. yarı oyuna etkililiğini koyuyor. Ama Rafa Silva'nın kaçırdığı Rafa Silva atsa 2-1 maç bitti, kazandın. Yani oradan aldığın senin ekstra 2 puan.

Fenerbahçe ile oynuyorsun, 2-0 öndesin. 26'da kırmızı kart görüyorsun. Devreye kadar 2-2 bitiyor.

Son dakika bir bireysel hata ile3-2 mağlup oluyorsun.

Peşine, Trabzon ile oynuyorsun. 3-1 öndesin. 3-1 öndesin. 3-2 oluyor. Diyelim hadi müdafaa yapmaya çalışıyorsun. Doğru, Trabzon çok baskılı oynuyor ama pozisyonda az bulamıyor o ara. Çarpıyor, 3-2 oluyor.

Peşine, dördüncüyü o kadar net yakalıyorsun ki. Yani bir oyuncunun maçı bitireceği pozisyon. Yapacağı tek şey Rashica'nın Cerny'e yaptırdığı. Jurasek geleni Abraham'ın önüne bıraksa 4-2 maç bitti. O da gidiyor. Orada da 2 puan var. Fenerbahçe'de 3 puan var.

Gençlerbirliği maçı 1-0 öndesin. 79-80 mağlup oluyorsun, 3 puan kaybediyorsun. Kasımpaşa maçı yine aynı şekilde. Maç 1-1 bitiyor. 2 puanı da oradan koysan.

Bir de Avrupa'da yoksun. Rakiplerin 2 tane zor maç oynuyor. Yoğun fikstürleri var. Yani Galatasaray'ın oynadığı rakiplere bakıyorsun. Şimdi sonra oynayınca 2 rakibe bakıyorsun. Çok zor. Fenerbahçe aynı şekilde.

Samsun aynı şekilde Avrupa'da gidiyor. Bir şeyler yapmaya çalışıyor. Sen orada da yoksun. Her maçını final gibi oynuyorsun. Haftada bir tane maç. Böyle de bir avantajın var. Trabzon, şampiyon oldukları sene böyle oldu. Avrupa'da yoktu. İşte ligde oynadı. Tek maç, tek maç, tek maç şampiyon oldu.''

duhuliye.com

HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

YORUMLAR (16)

Ganyan Bayii
18.12.2025 - 19:46

Sergen'le puan kaybetmeyeceğimiz garanti maç hiç oynamayacağımız maçtır

Yanıtla Beğenme (1)
Adler
18.12.2025 - 19:40

Gökhan, yeter karşı rakiplere çalıştıǧin.Adaliyi seçenler , biz istemezük deyip istifa diye baǧırıyorsunuz, Beşiktaş sizin deneme tahtanızmı? O kadar söyledik, Adalida vizyon yok diye,seçmeden önce düşünecektiniz.Şimdi herkes sabredecek, göreceǧiz bu transfer dönemi nasil geçecek.Ben şahsen Sergenden ümitliyim ve birşeyler yapacaǧa benziyor.

Yanıtla Beğenme (0)
TİROLCÜKLERE KA
18.12.2025 - 18:55

Şenolcu tayfa yüzünden Şenol dan nefret ettim. Şimdi Sergen tirolcükleri yüzünden Sergen adını duymak bile istemiyorum

Yanıtla Beğenme (0)
Yaşlı Kartal
18.12.2025 - 18:48

İşte bunu hep yazdım lakin bizim paralı trollere anlatamadık.

Yanıtla Beğenme (0)
Mahmut Hollanda
18.12.2025 - 18:33

Sergen nu işi ciddi yapmıyor bizim orta saha zamanında defansa geri gelmesi lazım

Yanıtla Beğenme (0)
Emirhan
18.12.2025 - 18:24

Beşiktaş kadrosu geçen sene daha güçlüydü bunu tersini söyleyen cahildir geçen sene oyuna muçi j.mario gidiyordu şimdi kartal demir Ege filan giriyor.İmmobile gibi gol kralı yerine Bilal abraham oynuyor.Gedson masuaku yerine ndidi jurasek oynuyor kalede ersin var

Yanıtla Beğenme (4)
Tirol savar
18.12.2025 - 20:25

@Emirhan hastır

Beğenme (0)
Olmaz
18.12.2025 - 18:05

Boşa konuşuyorsun adamlar kumar oynuyorlar bence

Yanıtla Beğenme (1)
Yusuf
18.12.2025 - 17:46

Hakem faciası olması nedeniyle sonuca etki edilmiş olsa bile bizim yetersiz alemci kumarbazın da beceriksizliği de ortadadır. O beğenmediğiniz OLE olsaydı şu an tepede idik.

Yanıtla Beğenme (1)
kazım
18.12.2025 - 17:45

zaten bütün sıkıntı maç oynamamızda. aslında hiç maç oynamasak ne kadar rahat edicez.

Yanıtla Beğenme (0)
Adanalı Serdan
18.12.2025 - 17:44

Bize iyi transfer lazım. Önümüzdeki sezonun kadrosu şimdiden kurulmalı. Sergen’le olur mu olmaz mı önümüzdeki haftalarda görürüz. Umarım olur. Olmazsa yeni hoca gelecek, kendi transferlerini isteyecek, gel de deli olma. Yaw bir plana sadık kalın.

Yanıtla Beğenme (0)
Onur c
18.12.2025 - 17:32

Öyle bir sezon ki, aklımızda sadece bireysel hatalardan yediğimiz ve VAR’ın bizi sürekli 10 kişi bırakması gelecek.

Yanıtla Beğenme (0)
SYS
18.12.2025 - 17:23

Bu hakemlerle neyi kazanacaksın kardeşim ! Bize verilen hakem kararları GS ve FB'ye niye verilmiyor ? GS-K.Gümrük, GS-Samsun naçları normal mi ? Göztepe deplasmanında verilmeyen penaltımız, GS deplasöanımızda daha ilk yarıda Osimhen'e çıkmayan kırmızı kart, Antep maçımızda ofsayttan yediğimiz gol ve yüzde bir milyon verilmeyen penaltımuz, Trabzon deplamanumızda hiç alakası yokken hem de ilk yarıda Bilal'e çıkan kırmızı kart normal mi ? Beşiktaş'ın en büyük sorunu hakemler ve yanında hiç olmayan "sözde" Beşiktaş'lı olan medyadır ! Size de iyi tiyatro seyretmeler o zaman !

Yanıtla Beğenme (3)
İsviçre kartali
18.12.2025 - 17:37

@SYS hakemler ceza sahasına takıma toplu defans yaptırıyor değil mi?Yahu bırakın artık hakem olayını.Bu hakemlerle biz 17 kez şampiyon olduk.

Beğenme (1)
garip
18.12.2025 - 17:21

Hoca takımı sahiplense, her yenilen golden sonra ben napiyim kalite bu diyip pişmiş kelle gibi sırıtmasa, atılamayan goller için yapılacak bir şey yok demese ve ilk geldiğindeki gibi elini taşın altına koysa bu maçlarda puan ya da puanlar alırdık.

Yanıtla Beğenme (0)
erdinc
18.12.2025 - 17:20

dogru soyluyor gokhan maclarin ikinci yarisi takim bitiyor fiziksel olarak saka gibi

Yanıtla Beğenme (0)
Arz
18.12.2025 - 17:16

Sergen güle güle

Yanıtla Beğenme (3)
YONETIM ISTIFA
18.12.2025 - 17:14

sergen ve serdalin hic utanmasi yok haftada tek mac ile bizi rezil ettiler be birakip gitmeyi de bilmiyorlar

Yanıtla Beğenme (2)