İşte Kocadağ'ın açıklamaları:

"DAHA BÜYÜK BAŞARILAR"

Başkanımız ile çok ciddi bir mücadelenin içindeyiz. Mali problemlerin yanında futbol takımını ayakta tutmaya çalışıyoruz. İyi bir takım kurduğumuza inanıyoruz, sadece başlangıç iyi olmadı. Geldiğimiz nokta bir nebze de olsa bizi sevindiriyor, inancımız boşa çıkmadı. 1-2 galibiyetin de bizi tatmin etmesi mümkün değil, biz daha büyük başarılara takımı nasıl ulaştırırız, onun takipçisi olacağız.

"SAVAŞAN BEŞİKTAŞ ÖNEMLİ"

Hak ederek galibiyet aldık, mücadele ettiğimizi sahada gösterdik. Beşiktaş taraftarı sahada mücadele eden takımı görünce sonucun önemi kalmıyor. Önemli olan mücadeleyi yapabilmek, savaşan Beşiktaş'ı görebilmek. İstenilen Beşiktaş'ı kazanacağımızı düşünüyorum. Genç arkadaşlarımız oynuyor, oynayan oynamayanı aratmıyor. Pozitif hava yakaladık.

"HERKES BU KONUDA NET"

Hakemden memnun kalmadık ama bizim oyunumuz hakemin önüne geçti. Maçı hakem üzerinden değerlendirirsek sahadaki oyuna haksızlık ederiz. Kamuoyunun birleştiği nokta, hakemin Beşiktaş aleyhinde daha fazla hata yaptığı konusunda kamuoyu hemfikir.

"FENERBAHÇE'YE 1-2 HATA VAR"

Bu hatalar ne yazık ki oluyor, biz de dile getiriyoruz. İnşallah daha fazla olmaz, biz de takipçisi olacağız. Hakem hataları zaten aşikar, bizim aleyhimize çoğunlukta. Belki Fenerbahçe tarafına da yapılmış 1-2 hata olabilir ama hayati, maçın kader anlarında bütün yargı haklarını Fenerbahçe tarafında kullanan bir hakem vardı.

"GENÇLERİN HEPSİ PIRIL PIRIL"

Rıdvan kardeşimiz bizim ümitle baktığımız bir oyuncumuz. Genç yaşta, hem Başakşehir maçında, hem de Fenerbahçe maçında neredeyse hatasız oynadı. Bizim gençlerimizin hepsi pırıl pırıl. Hocamızın şans verdiği notkada sahaya çıkıyorlar, hocamız da pozitif bakıyor. İnşallah uzun yıllar takımımız faydalanacak gençlerinden.

"SABIR GÖSTERİLİNCE OLUR"

Ne yazık ki yapı olarak sabırsız bir milletiz, her şeyin çabuk olmasını bekliyoruz. Bu takıma sabır gösterilince her şeyin iyi olacağını zaten düşünüyordum. Buralardan çıkacağımızı düşünüyordum, takımın o gücü, kalitesi var. Nitekim de istediğimiz gibi oldu, o anlamda mutluyuz.

Kaynak: Sporx