27.02.2025 - 13:56

Takip Et:

"Harekete geçmezsek Beşiktaş için çok geç olur!"

Beşiktaş Kulübü Eski Divan başkanı Sayın Şeref Nasır, Beşiktaş'ta yaşanan son gelişmeleri duhuliye.com için özel değerlendirdi.

Eyüp Yardımcı;

"Beşiktaş Denetleme Kurulu raporunun ardından gözler 1 Mart 2025 Cumartesi yapılacak olan Divan Kurulu Toplantı'sına çevrildi. Cumartesi günü yapılacak olan toplantıdan sizce nasıl sonuçlar çıkar?"

Şeref Nasır;

1 Mart 2025 Cumartesi günü gerçekleşecek olan Divan Kurul toplantısı, yeni yönetimle gerçekleştireceğimiz ilk toplantı olacak. Bende bu toplantıda durum ve gelişmelere göre yaşananlar üzerine bir konuşma yapmak isterim.

Denetleme Kurul raporunu tetkik ettiğimde açıkcası moralim çok bozuldu. Bir facianın içindeyiz ve kurtuluş için harekete geçmez isek her şey Beşiktaş adına çok geç olur.

duhuliye.com/ röportaj


Hbr1903

HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

YORUMLAR (0)