Siyah beyazlıların gündemimi Duhuliye.com'a değerlendiren Hayri Ülgen'in açıklamaları şöyle:

"TRANSFELER YÜREKLERE SU SERPTİ"

"Son günlerde yapılan transferler taraftarların yüreğine az da olsa su serpti. Bunlar daha önce olmuş olsaydı ve hazırlık kamplarına katılsalardı lig öncesi daha değişik bir tablo oluştururdu. Mesela Beşiktaş'ın Kayserispor gibi bir takımdan 3 gol yemesi bir hazırlık maçı olsa dahi yaşanmamalıydı. Bunun için diyorum ki, ligin başında transferler yapılıp kampta arkadaşlık ortamı oluşturulursa takımın ahengi daha önemli ölçüde yol alır." 

"İLK 3 MAÇTA 9 PUAN YAPABİLİRSE..."

"Beşiktaş geç de olsa transfere başladı. Ancak bunları Sergen hocanın hemen takıma monte etmesi lazım, futbolcuların ne durumda olduğunu görmesi lazım. Lig başlayıp puan kaybettikten sonra bunun bir önemi kalmıyor. 1 puan bile ligde çok önemli. Beşiktaşlı futbolcuların da şunu bilmesi lazım. Bu kısa sürede Beşiktaş'a ne verirlerse Şampiyonlar Ligi öncesi de o kadar büyük moral kazanırlar. Rize maçı Beşiktaş için çok önemli bir maç. Sonra arkasından Antep deplasmanına gidecek ve Karagümrük'ü konuk edecek. Beşiktaş bu 3 maçta 9 puan yapabilirse ki 'Nasıl başlarsan öyle gider' derler, Beşiktaş taraftarlarıyla birlikte havaya girer."

"BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNDE BİR HUZURSUZLUK VAR"

"Beşiktaş yönetiminde kim ne derse desin bir huzursuzluk bir anlaşmazlık var. Larin gibi bir futbolcunun elimizde olduğunu ve 6 ay sonra serbest olduğunu düşünüyorsak ya iyi bir fiyata satacaksın ya da sözleşme uzatıp önümüzdeki yıl daha iyi fiyatla transfer yaptıracaksın. Futbol artık bir ticaret işi oldu. Onun için şu anda Beşiktaş yönetimi bazı ayrılıkları bir kenara bıraksın. Beşiktaş'ın menfaati için toplanırlarsa ki toplanmaları gerekir. Görülecek ki daha farklı bir sonuç ve Beşiktaş'a ekonomik olarak daha önemli bir getiri getirecektir." 

"ARTIK YETER, GÜN BİRLİK GÜNÜ"

"Bunun için artık ayrı ayrı havalardan çalan yöneticilere sesleniyorum; yeter artık! Gün birlik günüdür beraberlik günüdür. Şampiyonlar Ligi'nden gelecek parayı da göz önünde tutarsak, hiç değilse Beşiktaş'ın ekonomi olarak yaralarını sarmış olurlar. Çünkü bu transferler çok önemli, gidecek futbolcuları iyi pazarlamak lazım. Bunun için de anlaşmak lazım. Anlaşma olmadan hiçbir şey olmaz." 

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ