Usta spor yorumcusu Hayri Ülgen, Beşiktaş'ta son günlerin en önemli konularından olan Burak Yılmaz'ın sakatlığı ve Fikret Orman'ın bugünkü basın toplantısında yaptığı açıklamaları yorumladı.


İşte Hayri Ülgen'in duhuliye.com'a yaptığı özel açıklamalar.


'Burak Yılmaz'ın gelişi de sancılı oldu, şu anki durumu da sancılı.


Beşiktaş yönetimi artık masaya yumruğunu vurmalı. Eğer Burak Yılmaz kalmayacaksa acilen genç ve onun değerinde bir oyuncu alınması lazım. Görünüen köy klavuz istemez, Beşiktaş'ın iyi ve önemli bir golcüye ihtiyacı var.


BURAK YILMAZ KALMALI MI?


Bana göre şu anda kalmalı. Çünkü geldikten sonra bir hava yakaladı. Takım üzerinde de bir ağırlığı var.
Beşiktaş'ın Burak ve onun ayarında bir golcüsü olmazsa önümüzdeki sezon nasıl sıkıntılar yaşayacağını Abdullah Avcı da çok iyi biliyordur.


SAKATLIĞA KARŞI ÖNLEM ALINMALI


Sakatlığıyla ilgili şunu söyleyebiliriz. 3 haftaya idmanlara başlayacağı söyleniyor. O zaman forma giymesi 1-2 ayı bulur. Önlemler alınmalı. Beşiktaş Avrupa kupalarında oynayacak, lig başlayacak. Eğer Burak'ın sakatlığı konuşlandan uzun sürecekse, hemen yerine bir santrafor alınmalı.'


TARAFTARI SUÇLAYAMAZSINIZ


Usta spor yorumcusu Hayri Ülgen, Fikret Orman'ın Nihat Özdemir'le düzenlediği basın toplantısında borçlarla ilgili 'Taraftar baskısıyla hareket ettiğimiz zaman sonuçları böyle oluyor' ifadelerini de yorumladı:
'Fikret Orman'ın Süleyman Seba'yı örnek alması gerekiyor. Süleyman Seba'nın da parası yoktu ama kulübü iyi bir şekilde yönetiyordu. Parayı iyi bir şekilde idare ediyordu. Unutulması ki bu kulübün sahibi taraftarlardır. Ne Fikret Orman, ne Hayi Ülgen ne de bir başkası değildir. Biri gelir biri gider. Her taraftar takımının şampiyon olmasını ister. Taraftar için tek konu budur. Taraftar senden transfer de ister başarı da ister. Senin görevin maddi durumları en uygun hale getirebilmektir. Maddi şartları yönetemiyorsan da Beşiktaş taraftarında kabahat buluyorsan, önce gidip bir aynaya bakman lazım. Bu kadar net.'

Erdal Cömert / duhuliye.com ÖZEL HABER