Erman Özgür, Beşiktaş'ın gündemiyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

Trabzon’da alınan galibiyete rağmen şampiyonluk için en önemli kriter olan Anadolu kulüpleri ile oynanan maçlara iyi başlayamadı Beşiktaş. İlk yarım saatte sabırlı oynayan, pozisyon vermeyen ve boşluk arayan takımın görüntüsü oldukça iyiyken, golü attıktan sonra Antalyaspor’un çok oyuncu ile hücumu düşünmesi ise Beşiktaş’taki savunma zaafiyetlerinin sezon boyunca hissedileceğinin sinyallerini verdi. Savunması iyi diyebileceğimiz N’Sakala, maç boyunca defansif olarak iyi gözükse de yaptığı hatalar genelde takımı adına kötü bitiyor. ‘İndirim yap ya da takım bul’ denen Vida’da ise geçtiğimiz sezona göre bir farklılık yok.

Sıradan bir stoper de bu hataları yapar

Milli takım kaptanı tecrübeli bir stoperin, ayakta kalması gereken pozisyonlarda kayarak yediği çalım ve yenilen gollere teknik direktörün de müdahale etme şansı yok. Aslında yönetimin Vida konusunda oyuncuya, ‘git’ diyecekse bunu aldığı paradan çok performansı üzerinden yapması gerekir. Çünkü sıradan bir stoperde ısrar etseniz Vida kadar hata yapacağını tahmin etmiyorum. Yani Beşiktaş tarafı kaybedilen puanlarda hakemin tacı yanlış verdi gibi şikayetlerden çok, oyun geniş alanda oynanmaya başlamışken hem skoru artıramayışı hem de kolay pozisyon verişini sorgulaması gerek.

Transferde gemileri yakan rakip...

Son olarak Nazım Sangare meselesi...Beşiktaş Yönetimi, çok ihtiyacı olan bir bölgeye Milli Takım’a kadar yükselmiş Nazım Sangare transferi ile nokta bir atış yapacakken, pazarlığın dozunu ayarlayamadığı için oyuncuyu bu sezonun transferde gemileri yakan rakibine kaptırdı. Antalyaspor’dan da sadece sahada değil masada da bir gol yemiş oldu.