Ahmet Akcan'ın A Spor'da yaptığı açıklamalar şöyle:

"GHEZZAL SANTRFOR ARKASI OLABİLİR"

"Ismael'in 3-4-3 oynatacağı kesin. Tabii ki diziliş bir tarafa, oradaki oyun stratejisi ve oradaki taktikler neler olacak? Orada bazı ufak değişiklikler olabilir. Gerideki üçlü konusunda zaten hepimiz hemfikiriz. Orta sahadaki dörtlü, bence Rıdvan, Beşiktaş'ta kaldığı sürece hiç transfere bile ihtiyaç duymadan çok ideal bir dörtlü gibi duruyor. Öndeki üçlü, değişiklik arz edecektir. Ya geçen sene oynadığı gibi 2 oyuncuyu içte, bir tane santraforla önde oynayacak. Veya önümüzdeki sene çok sık göreceğimiz de Ghezzal iki santrfor arkası olabilir." 

"MULEKA ARKA DİREKTE ETKİLİ BİR SANTRFOR OLACAK"

"Şimdi ilk taktiği oynarsa sol tarafta Muleka o iç kulvarda arka direk Larin alışkanlığıyla, ki çünkü Ghezzal'ın sağ iç kulvarda oynadığı, o bölgede oyun kurucu özellikleriyle de ön plana çıkacağı için ikinci direkte çok etkili bir santrfor olacak ve göreceğiz. Iç kulvarda da bazen yeri geldiğinde orta sahadan gelen o hücumlarda önde bağlantıları yapacak.

Dönem dönem Rıdvan soldan bildirdiği zaman ona yardımcı olacak. Ikinci bir santrafor konumunda olacak. Ghezzal'ın 10 olduğunda ise Weghorst ile birlikte iyi bir ikili oluştururlar. Ama biz burada Weghorst'u konuşuyoruz. Bence Cenk Tosun transferi de bir onlar kadar konuşulmayı hak ediyor. Beşiktaş bu sene üç tane birbirinden değerli santrfor tercih etti. Bunlardan bazen ikisini önde, bazen de bir hatta ikisini bile iç kulvarlarda izleyebiliriz."