Sanlı Sarıalioğlu'nun açıklamaları şöyle:

"PJANIC VE ALEX GERÇEK FORMUNU YAKALADIĞINDA..."

"Gerçekten çok kritik bir virajdı. Belki de sezonun en önemli maçıydı. Ters bir sonuç, Beşiktaş için moralleri çok bozardı. Ancak Sergen hoca, takımını iyi hazırlamış. Mutlak galibiyet üzerine programlamış. Yüreklerini cesaretle pompalamış. Ve da ofansif bir kadroyu sahaya sürmüş. Şimdi bakalım; orta alanda Pjanic ve Teixeira... Her ikisi de çok çok iyi değillerdi. Ancak hemen belirteyim, Pjanic maestro. Sahanın dört bir yanını görüyor. Atakların başlangıç noktası. Teixeira bire birde çok iyi. En önemlisi de hep gol işi yapmak istiyor. Bitirici paslar vermek ve golle kucaklaşmanın peşinde. Bir de düşünün bu ikili gerçek performanslarını yakaladıklarında neler olur neler! Yeme de yanında yat!"

"HER BABAYİĞİDİN HARCI DEĞİL"

"Bu maçta en çok Umut'un performansına sevindim. Dört dörtlüktü. Tamamdır, o bölge doldu! Aman Umut bizi hayal kırıklığına uğratma! Savunması da hücumu da çok iyi. Necip benim adamım. Benim için dokunulmazlığı var. Dokunulmasına tahammül edemem. Hep söylüyorum, sırtımda taşırım. Bunları ikinci golün asistini yaptığı için söylemiyorum. Necip her zaman cengaver. İyi oynuyorsun ancak golü yiyorsun. Derbilerde bunun altından kalkmak, her babayiğidin harcı değildir. Yıkılmadılar, 'Hayır' dediler, baş kaldırdılar, isyan ettiler, hakkıyla kazandılar."

"GALATASARAY 80 DAKİKA EZİLDİ!"

"Son 10 dakikadaki panik hariç oyun hep kontrollerindeydi. Maçı 80 dakika Galatasaray yarı alanında oynadılar, topu istedikleri gibi yönlendirdiler. Galatasaray 80 dakika ezildi. Düşünün bir de Rosier, Batshuayi ve Ghezzal, gerçek performanslarında olsalardı acaba neler olurdu neler? Ancak her futbolcu her maçta aynı performansı gösteremez, bunu da bilelim. Vida ve Josef de 'Biz takım oyuncusuyuz, gözlerimizi kaparız, görevimizi yaparız' anlayışını, oyunun tamamında benimseyerek takıma katkıda bulundular." 

"ERSİN DEVAM KOÇUM DEVAM!"

"Gelelim maçın kahramanına Ersin... Devam koçum devam! 3 puanın bir numaralı adamı. Her geçen gün özgüvenini artırdığını çok net görüyoruz. Devam aslanım devam!"

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ