ADEM LJAJIC:

-3 PUAN İÇİN UĞRAŞACAĞIZ-

"Elimden gelen performansı ortaya koyacağım ama bu bir takım oyunu. Eksiklerimiz var. Ricardo, Pepe yok. Ama sahaya çıkan oyuncular ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacak. Üç puanı almak için uğraşacağız. Kolay bir maç takvimi yok. İklim koşulları da değişiyor. Beşiktaş'ı temsil ediyoruz ve en büyük sorumluluğumuz koşullar ne olursa olsun maksimumu ortaya koyabilmek."

ŞENOL GÜNEŞ:

-İKİ MAĞLUBİYETİMİZ BÜTÜN DENGELERİ BOZDU-

"İlginç bir gruptayız. İki mağlubiyetimiz bütün dengeleri bozdu. Yarın burada oynayacağımız maç ve içerideki Malmö maçı durumumuzu belirleyecek. Kazanmak için oynayacağız, arzu ettiğimiz oyunu oynayıp iyi bir sonuç almak istiyoruz."

-ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN KAZANMAK İÇİN GÜCÜMÜZ VAR-

"Kendi sahalarında oynuyorlar, sahaya alışıklar, havaya daha da alışıklar. Bizim de şartlara uyum sağlayacağımızı düşünüyorum. Şartlar ne olursa olsun kazanmak için gücümüz var. Mazeretleri daha şimdiden söylersek zaten kazanamayız. Futbol sahada oynanan bir oyun. Yaş ne olursa olsun. En iyi durumda olan 11'le sahaya çıkmak zorundayız. Gençlerimizden 2-3 tanesinin de şu an adaptasyonunun iyi olduğunu düşünüyorum. Atiba ve Güven listede olmadıkları için yoklar, biri yaşlı, biri genç."

-HER MAÇA KAZANMAK İÇİN ÇIKIYORUZ-

"Biz her maça çıkarken güzel futbol ve kazanmak için çıkıyoruz. Her maçta kendimizi favori olarak görüyoruz. Kompakt, disiplinli bir takımla oynayacağız."

Haber Kaynağı: HABER1903