Beşiktaş'ta Rizespor karşısında alınan mağlubiyet sonrası transferde öncelik değişti. Başkan Adalı'nın kaliteli oyuncu arayışına girdiği öğrenildi.
Beşiktaş’ta transfer sezonu açıldı.
Bugün basında çıkan haberlerde, Bajo’nun takımından ayrıldığı, hatta menajerinin İstanbul’dan paylaşım yaptığı iddiaları yer aldı.
Ancak dün alınan mağlubiyet sonrası, Beşiktaş yönetiminin transferlere bakış açısı değişti. Hatasız bir transfer dönemi geçirmek isteyen Beşiktaş’ta, gündemde olan Bajo transferi vazgeçilme aşamasına geldi.
Özellikle Başkan Serdal Adalı’nın bu transferi askıya aldığı ve daha kaliteli oyuncu arayışına girdiği öğrenildi.
duhuliye.com/ özel haber
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (85)
@rick grimes Adalı nin transferlerini senin yaşın da yetmez, çapın da. Sus otur bekle...
böyle başkanmı olur ya nabıza göre şerbet alıyor madem planın scouttu o zaman ona göre devam et ama senin planın programın yok bu rize maçı çok hayırlı oldu yoksa bu serdal bu takım iyi falan diye 2 3 yamayla yeni sezona girecekti
Yani bi zahmet... Takımın zaten çok iyi olur. Denemek için belki parlatırız vs diye potansiyeli olduğunu düşündüğün oyuncuyu yatırım amaçlı alırsın. Ama senin takımın çok eksik. Garanti oyuncu alman lazım...
al hemen kirala hiç takıma dahil etme gönder kayseriye bi sezon görelim
Biz scouta genç ve uygun bedelli kaliteli kumaşı olan oyunculari çok istiyoruz model kesinlikle bu olmalı vazgeçilmemeli ve birkaç dönem sabırlı olunmalı ancak liderlik yapabilecek 26-32 yaş arasi da birkaç oyuncuya ihtiyacımız var ve kaliteli yerlilere ..
Eldeki butun 6 numaralar ile yollar ayılırsa, Leverkusenden ayrılacak olan Xhaka ve Bajo ikilisi bize ilac olur. Ama önce Musrati, Onana ve Amir ile yollar ayrılmalı, Kolomboyali da kiraya verilmeli.
Sana çok güveniyor, inanıyordum ama çok çok büyük hayal kırıklığı oldun Sn. Serdal Adalı..
@Kartal hangisine güvensek hayal kırıklığı oldu, bizim camiamız aslı bu, biz renkliler gibi değiliz sürekli ağlama modundayız. herkesin borcu var ama bir bizim borç gündem olur, tüm kulupler batakta ama bir biz batıyoruzdur, bakınız GS ye 1 transfer harici geçen yıl aldıklarının hepsi çöp ama 1 adamla işi kurtardılar hiçbiri gündem olmadı ama bizde öyle mi... bizim basınımız eski topçularımız sözde yorumcularımız mazide kalan taraftarımız ilk bizi gömer.. bu takımdam yıllarca başarı beklemek hayalcilik olur bence uzunca bir süre mazimiz ile avunuruz bu gidişle.
Duhuliye algi yapip baski olusturmaya calisma baskan yemez bu numaralari.
İyide kardeşim daha yenimi kaliteli oyuncu arayışına giriyor.getirilem scout şefi bu güne kadar takımın durumu ortadayken ne işe yarıyor bütün transfer edilmesi gereken mevkiler iki yıldır bas bas bağırıyorken daha yenimi kaliteli oyuncu arayışı aklına gelmiş siz de saçma sapan haberler yapıp durmayın bu koca külübü çürütünüz yediniz bitirdiniz utanın beee
Jean onana ilk geldiğinde aynı yorumu yapmıştım şimdi de bajo arroya ve ricardo için yapıyorum kayserispor topçusu hepsi
Erdal torunoğulları 2 sene kadro kurdu 2 sene şampiyon olduk çare çok basit
rafa - gedson - emirhan - mert haricinde herkes gönderilmeli paulista udokhai dahil serdal adalı sn başkan rica ediyorum transfer işine karışmayın gerçekten bilmiyorsunuz zorunda da değilsiniz bilmeye, hatanızda ısrarcı olmayın ole 8.yi haftayı göremez. Yerli başarıya aç bir hocaya ihtiyacımız var Çağdaş Atan - İlhan Palut gibi. Ama lütfen siz kadro kurmaya kalkmayın.
Baskanim SANA SESLENIYORUM Quaresma’yi al GeL yine özel Jetinle Quaresmanin ölusu yeter be. Adamdaki istek, Azim, Besiktas hastAligi bitmiyor. Saygilar Baskanim!! Seviyoruz Seni !
Sünni bir baskı yaratılıyor… Seneye şampiyon olmak zorundaymış gibi bir gündem oluşturuluyor.. Şimdiden bu konu ısıtılıyor… Neden…? Bir takım yeniden yapılanmaya gidemez mi…? Uzun vadeli bir program yapamaz mı..? Niye bu kadar dert ediyorlar anlamadım… Bırakın kulüp yeniden yapılansın … Geleceğe damga vuracak hale gelsin… Yıllardır iki yakamız bir araya gelmiyor… Niye…? Kendini otorite sanan kimselerin saçma sapan görüşleri yüzünden…
@Davut kardeş yeniden yapılanma nedir bi anlatırsınız, gs 13. bitirdiği sezondan bir sonraki sezon şampiyon kadro kurabiliyor, biz sürekli yapılanalım saçmalığı ile uğraşıyoruz, biraz vizyonlu olun.
@Davut Sünni baskı diyerek mezhep çatışması mı çıkarmaya çalışıyorsun ?
Atalarımız böyle durumlar için çok güzel bir söz söylemiş.. bir musibet bin nasihattan iyidir diye. Bu yenilgi başkanın gözünü açtıysa ne ala
Abartılacak bir oyunca değil, youtubedeki videoları tartışılır. top kesme özelliği ön plana çıkarılmış, ama süper ligde çok fazla kart göreceğine iddiaya varım. bunun yanında şut özelliği, hızı, ara pası çok zayıf. ön liberoya iyi bir futbolcu almazsanız hem defans hem de orta saha çok zorlanır. renklilerdeki oyuncu profillerine bir bakın! off of bana nedense yeni onana gibi geldi...
Genç al alma demiyoruz da bu amk hocası oynatmıyor ki madem oynatmayacak ne diye alıyorsun amaç ne
Sayın Serdal Adalının Bajodan vazgeçip daha kaliteli transferlere bakması mucize gibi. Başkanlığa geleli yaklaşık bir yıl oldu hiçbir icraat yok, çokca konuşma çoluk çocuk transferleri ile günü geçirme. Sayın Adalı önce ole'yi gönder Sergen Yalçın hocayı getir transferleri ona göre yap yoksa Ekim'de birlikte gidersiniz artık, 😡
Terzici fenere kaptırmayın önce Ole ile yolları ayırın Edin Terzic iyi adamlar getirir bu ruhsuz takımın yarısını gönderin yeter artık isyandayız yüz yıllık koca kulüp ne hale geldi
Bu cahillere isim lazim. Sonra da kovmak icin yalvaracaklar ayni Immobile'de oldugu gibi. Genc oynat diye bagirirlar, genc oynayinca niye oynattin. Cahillerin kafasi cok karisik.
Devre arasında 2 genç aldin tutmadı Demekki direk oynayacak orta yaş oyuncuya ihtiyaç var
Önce bunları al.
Bu kadar genci bu takım kaldırmaz ilk 11 oynayacak topçu lazım çok acil 15 gün sonra top başı var 3. lük gitti yazın ön elemeyi geçemezlerse ortalık büyük karışır
Başka takıma gider harikalar yaratır şimdi. İstemeyiz dedik ya. Umarım BEŞİKTAŞımızın işi yeni sezonda yolunda gider, iyi transferler yaparız. Hoca saçmalamaz. Ya da yeni HOCA ile ŞAMPİYON oluruz.
Takımın durumu kötü olmasa, kontejan sıkıntısı olmasa ve ekonomin rayinda olsa evet Bajo riski belki alinabilir. Seneye takım şampiyonluğa oynayamasa ne hoca kalır nede Adalı bu külubün artık zaman kaybına tahmüllü yok net oynayacak karaterli oyunculara ihtiyaç var.Evet hoca iyi bir insan ama şampiyon yapacak ne duruşu, ne oyun zekası, nede umut veren bir yanı var. M.United 300M Euro harcadı ama Ole hiç bir sey yapamadı bize yerli hoca lazım.
@Kartal Sevgisi ilk cumleye katildim ama gerisi olmamis abi
Başkan basında adı geçen hiç bir oyuncu doğru değil dedi. Muhtemelen menajeri bizim adımızı geçirip Başakşehir'e yada Kasımpaşa'ya felan satıcak sonradan Beşiktaş'ın çok istediği topçuyu aldık diyecekler. Bir hatırlatmada bizim taraftara şimdi herkes hoca ve başkana sallıyor da Şenol hocanın ilk şampiyonluğunda ve Sergen Yalçın'ın şampiyonluğunda da bize böyle sallıyor hiç şans bile vermiyorlardı biraz sakin olup yapılacak transferleri görmek lazım daha bu sezon bitmeden yeni sezonu bitirdiniz.
@Kerem neyine bakalım mesela antilop nuri son senesini tamamen sakatlıkla geçirmiş Bize gelene kadar bir maça bile çıkmamış Fabri Kasımpaşa'dan gelmiş Babel son 2 sezonunda toplamda sadece 7 gol alabilmiş bir Gomez geldiğinde ortalığı yıkıp küme düşen takımın stoperi diye topa tuttuğunuz Marcelo sol bekten devşirme Gençlerbirliğinden gelmiş Tosiç
@Kerem Öküz başlı antilop nuri Asıl senin kafan iyi galiba o sene stadımız yoktu stadsız şampiyon olduk Mario Gomez geldiğinde kariyerinde inişteydi şampiyonluk yarışının Podolski'li Burak Yılmaz'lı Sineijder'li Hamit'li Selçuk İnan'lı Melo'lu Alex Telles'li Denayer'li Cimbom ile Van Persie'li Caner'li Gökhan'lı Volkan'lı Fenerin arasında olacağını söylüyorlardı. Mario Gomez Transferinin hata olduğunu söylüyordu Beşiktaş'ın yine 3. olacağından bahsediyorlardı hiç bir spor yorumcusu şans bile vermiyordu hatırlamıyorsan aç o zamanın videolarına bak kalkmış bana kafan mı iyi diyor.
@Kerem şenol zamanında kimse şampiyonluk şans ı vermiyomuydu kafanmi iyi senin birader o senenin kadroya bı bak bakali.
İlk etapta çok kaliteli lider sorumluluk alan ön libero sol kanat ve forvet transferi tamamlanmalı Svenson için hoca onay verse de kalmasına izin verilmemeli Masuaku ayarında bir sağ bek alınmalı sonra yerli oyunculara yönelmeli Rıdvan Zeki Salih gibi oyuncularla yerli rotasyonu da güçlendirilmeli. Bizim Arroyo Ricardo veya Bajo gibi transferlere en son ihtiyacımız var.
Atıp tutuyordu Hüseyin Yücel.. trolleri de heryerde carcar konuşuyor. Hadi aldığı immobile çöpünün tüm parasını versin de göndersin bakalım kulüpten görelim beşiktaşlılığını!!
Bajo belki de çok iyidir bilemem belki ilerde çok iyi olacaktır ama şuan sırası değil önce kaliteli transferler yap dinamik teknik bir takım iskeleti kur sonra alırsın gençleri
Kaçan balık büyük olacak. Çok bilmiş taraftar aldırmayacak ama Avrupa'da izlerken zamanında Beşiktaş'a hava parasına gelecekti aldırmadık diyecek Beşiktaş taraftarı.
Yusuf Yazıcı ile imza parası artı senelik ikbuçuk milyon avrodan 3 yıllı mukavele bekliyoruz Serdar Adalı’dan. Cengiz Ünder’le de senelik üçbuçuk dört milyona anlaşılabilir. Gedson & Rafa’yı hülle yoluyla Galatasaray ortasahasına monte edip yerlerine de Yusuf & Cengiz’i getirip statta tören yapmak yakışır Serdal Adalı’ya.
Hoca müsvettesi Ole gidecek yerine Sergen gelecek, taraftar için de yönetim için de başka tek bir çıkar yol yok, TEK ÇARE SERGEN YALÇIN.
Lütfen satın alabiliyorsanız önce ruh satın alın 11 tane ruhunu koyabilecek topçu örnek mi istiyorsunuz İlhan Mansız, Atiba, ernst,Nouma,Q7, deli İbo,metin Ali Feyyaz,amokachi,Cordoba,Tümer
Başarısız olacağını herkesin bildiği, taraftarın istemediği hocayla sezona başlayamazsın, hocayı göndermezsen kendin gidersin Sayın Adalı.
Yerli olarak İsmail yüksek Ahmet kaplan emre mor Yusuf Demir arda Kızıldağ Bayern 2 den Yusuf kabadayı hoffenheım den Muhammed damar ve umut Tohumcu Schalke den Tayvan alın Salih Özcan dan uzak durun
Alın, Rize'ye kiraya verin! Gedson gibi piṣsin tekrar geri alırsınız. Bunun örnekleri var!
2-3 hafta icersinde 5-6 tane kaliteli yerli cekip ondan sonra giden oyunculara göre hareket edip yabanci almak lazim- tek istisina Pivot. Onu simdi ceksinler, sonra Deniz Gül/Salih Özcan/Berkay Yilmaz/Aral Simsir/Mert Kömür/Umut Tohumcu/Can Uzun/Eren Dinkci/Hamza Güreler hepsine dadansinlar
Başkan ne kadar scoot ekibin varsa işine son. ver. Git adam gibi bir ekip kur. Gelir gelmez Necip uysal ile sözleşme yenilemek nedir Allah aşkına. 35 yaşına gelmiş isteyen amatör küme dahil hiç bir klüp yok. Herife 25 trilyon veriyoruz. Allah belanızı versin YAZIKLAR OLSUN Necip uysal 15 senedir ne yapmış Beşiktaş'a ne katkı vermiş. Sözleşme neden yenilendi. Necip transferinin arasında kim varsa gaflet delalet ve hatta hıyanet içindedir.
Takımın başına Murat Şahin'i getirin, bak görün takımı nasıl uçuruyor, hala yabancı hocayla şampiyon olunamıyacagını bilmiyorsanız bırakın yönetimi kardeşim, koskoca takımı ne hale getirdiniz ayıp ya
Takımın başına Murat Şahin'i getirin, bak görün takımı nasıl uçuruyor, hala yabancı hocayla şampiyon olunamıyacagını bilmiyorsanız bırakın yönetimi kardeşim, koskoca takımı ne hale getirdiniz ayıp ya
Getir Sergeni . Kimi isterse onu al şampiyon Olalim Sayın Adalı!!! Macerayi birakin
Salih özcan merih zeki çelik irfan can kahveci Ş yerli milli
Sayın başkanım herşeyden önce bu hoca bozuntusunu gönderip gerçek bir hoca getirin önceliğiniz bu olsun geç kalmayın lütfen.
Ben serdal adaliyi gercekten istiyordum baskan olmasini ama hata etmisim. Gercekten Adaliyla olmayacak gibi. Fikret orman gelsin lutfen ya. Yokmu sesimizi duyan ilettsin fikret ormana. Vasat topculara bu kadar para vermek nedir. 10 tane amatör topcu alacagin parayla 3 tane topcu al ama saglam al. Mantik bu ya. Buyuk takim defansi bi sekilde hallediyor. Bize lazim olan adam gecebilen bir kanat. Pivot forvet birde kesici 8 numara. Simdjlik yeterli. Ligin ikinci yarısında da bakarsin duruma gore. Cok zor degil ya.
Özrü kabahatinden büyük dedikleri bu olsa gerek..bajodan vazgeçip onun bi tık daha iyisinimi alacaklar acaba diyesi geliyor insanın hadi hayırlısı birader..
ADALI KİM TRANSFER KİM NE ANLAR ANLASAYDI 2 TANE SABİ SÜBYANI GETİRMEZDİ.ARRAYO YETENEKLİ AMA ÇOK SÜRE ALMALI EN AZ 3 SENE SONRA GOL ATMAYI ÖĞRENİR.ADALI PİŞMANLIKTIR.