İspanya ve Hollanda basınında yer alan haberlerde Ajax Teknik Direktörü Eric ten Hag ile ilgili iddialar yer almaya devam etti. Detaylar haberde...

Ajax'ın hocası Barcelona'nın göz hapsinde

Ajax, Hollanda Ligi'ne iyi bir başlangıç yaptı. 7 maç sonunda 19 puanla zirvede yer alan Ajax, 6 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Tek beraberliğini Twente maçında 1-1'lik skorla alan Ajax, Avrupa'da da performansıyla dillendirilen takımlardan biri durumunda.

Katalan ekibinden haber bekliyor

Ajax'ta teknik direktör Eric ten Hag'ın gerek oynattığı pozitif futbol gerekse becerileri sebebiyle adı Barcelona ile anılıyor. Katalan ekibinin Ronald Koeaman ile yolu ayrıldıktan sonra Hollandalı teknik adamı takımın başına getireceği iddia edildi.

Beşiktaş maçı öncesinde yanıt verdi

Mundo Deportivo'da yer alan haberde Eric ten Hag'ın açıklamalarına yer verildi. 51 yaşındaki teknik adama Barcelona'nın başına geçip geçmeyeceği sorulduğunda, "Ben şu anda sadece Ajax ile ilgileniyorum" ifadesini kullandı. Hag'ın Barcelona'dan haber beklediği öne sürülüyor.

'Ajax, Beşiktaş maçına hazır ama takvimi...'

Hollanda basınında ise Ajax için yapılan analizlerde maç takvimine dikkat çekildi. Hollanda'daki internet sitelerinde, "Ajax, Şampiyonlar Ligi'ndeki Beşiktaş maçına hazır. Ancak; Utrecht, Heerenveen gibi zorluk derecesi yüksek maçlar oynayacak" denildi.

Ajax - Beşiktaş maçı ne zaman?

Hollanda ekibi Ajax ile temsilcimiz Beşiktaş arasındaki mücadele 28 Eylül Salı günü saat 19:45'te oynanacak. Temsilcimiz Beşiktaş ilk maçta Borussia Dortmund'a 2-1 kaybederken, Ajax ise Sporting Lizbon'u deplasmanda 5-1 geçmişti. 55 bin taraftarın izlemesi beklenen maçın biletlerinin tükendiği Ajax tarafından daha önce açıklanmıştı.

Ajansspor