Ahmet Akpınar'ın açıklamaları şöyle:

"KPMG RAPORU SUNUM OLURSA TARTIŞMA YARATIR"

"Divan toplantısında KPMG raporu ile ilgili sunumdan bahsediliyor. Acaba yönetim bize bunu ana başlıkları ile mi anlatacak, yoksa tamamını dağıtacak onu henüz anlamadım. Kimsenin de buna dair bilgisi yok. Bir söylentiye göre ana hatları ile anlatıp bilgi verecek ve oylatacak. Ama bence olması gereken şu; raporu yayımlarlar, okuruz, ona göre eleştirilerimizi yaparız. Yani doğrusu budur. Ama sunum şeklinde yapılırsa bir tartışma yaratır diye düşünüyorum. Net bir şey yok ama bekleyip göreceğiz.

"RAPOR ÇIKINCA SUÇLAMA OLACAĞI KESİN"

"Raporu 2 senedir bekliyoruz. Bağımsız denetim firmaları çok daha uzun yıllara dair incelemeleri birkaç ayda tamamlıyor. Pandemi gerekçe gösterildi ama bu bahaneydi. Fikret Orman çıktı dedi ki, 'Benim bir şeyde imzam yok. İcra Kurulu bunlara karar verdi', İcra Kurulu Başkanı da kimdi, sayın Ahmet Nur Çebi'ydi. O da onun üstüne atıyor. Rapor bir çıksın görelim, kim kimi nasıl suçlayacak? Burada suçlama olacağı kesin, olması da gerekiyor. Düşünün Trabzonspor'un stadı aynı şekilde yapılıyor, Malatyaspor'un stadı aynı şekilde yapılıyor, ama neredeyse Beşiktaş'ınkiyle fiyat farkı yarı yarıya. Bunların hep açıklanması lazım. Neden bu kadar pahalıya yaptık? Koltukları neden kendi firmasına verdi? Bunları araştırmak ve sormak lazım."

"İLK BAŞTA HESAP SORACAKTIN" 

"Fikret Orman ilk geldiğinde 'Yıldırım Demirören'den hesap soracağım' demişti. O zaman şunu söylemiştim; 'Değil hesap saati soramaz!". Ahmet Nur Çebi için de aynısını tekrar ediyorum: Saati soramaz! Hesap soracaksan ilk başta bunu yapacaktın. İnşallah beni yanıltır."

"FEDERASYON KONUSUNDA ÇOK ZAYIF KALIYORUZ!"

"Federasyon konusunda çok zayıf kalıyoruz. Ali Koç eline megafonu aldı, bir gecede MHK değişti. Yönetim bu noktada pasif davrandı. Bir an evvel bunun düzelmesi lazım. Başkan gider konuşur mu bilemem ancak konuşması lazım. Yoksa bizi doğrarlar, ki doğruyorlar zaten. Fenerbahçe ve Galatasaray'a yapılanlar ortada, bize yapılanlar ortada. Bizde VAR hiç yok. Trabzonspor maçında başımıza gelenler. Ben Abdullah Avcı'nın tek Trabzonspor'lu bir lig olsa bile yine şampiyon olacağına inanmıyorum. Biz biraz toparlarsak götürürüz. Çünkü oyuncu çok kaliteli oyunculara sahibiz. Ama önce ciddiyet. Biraz daha ciddi olmamız lazım. Yönetim kendi adına teknik kadroda kendi adına bunu gerçekleştirmesi lazım. Buna ihtiyacımız var.

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ