HİÇBİR ŞEY YAPMAYAN TAKIM

Üzgünüz, kaybetmeyi düşünmüyorduk, istemiyorduk. Oyunun geneline bakarsak, çok da kaybedecek bir oyun oynamadık. Üretme konusunda çok büyük problem yaşıyoruz. 30 orta yaptık, 1 kafa vurmadık. Şanssız bir gündü, bir de hiçbir şey yapmayan takıma kaybettik.

BU SKOR GERİDE BIRAKTI

Beşiktaş, hiçbir şey yapmayan takıma böyle kaybetmez. Oyunsal anlamda problemlerimiz var. Bu maç bizi biraz yarışın gerisinde bıraktı. Kovalayalım niyetindeydik ama bu skor bizi geri bıraktı. Daha 12 hafta var. Ligi en iyi yerde bitirmeye çalışacağız.

ÖNDEKİLER SORUMLULUK ALMALI

Ön tarafta bazı oyuncuların daha fazla sorumluluk alması lazım. Sezon başından beri gidişat iniş çıkışlı. Bir türlü oyun oturtamıyoruz. Önümüzdeki haftalarda bunu çözeceğiz.

DAHA İYİ OYNAMALIYIZ

Zor maçları kazanmamız gerekiyor. Hedefimiz belli, bu mağlubiyet bir şeyi değiştirmeyecek. Topla oynama bizde, rakibe oyunu kabul ettiriyoruz ama sonuç yok. Daha iyi olmalıyız, gol atmalıyız.

BEŞİKTAŞ'IN HEDEFİ NEDİR?

"Şu anda hedef koymak zor. 7. sıradayız ve önümüzde 6 takım var. Ne kadar yaklaşırız, nerede bitiririz bilemiyoruz. Biz elimizden geleni yapacağız."

CANER'E NEDEN KIZDI?

Frikikte topla Caner'in mesafesi çok kısaydı. İki adımdan gelip de o frikiği atamazsın. Mesafe vermen lazım. En azından bir 3-4 metre olması lazım. O açıdan sinirlendim.

BURAK'IN OYUNDAN ÇIKIŞI

O ara oyuna bakıyordum. Soyunma odasına gitmiş olabilir, morali bozulmuş olabilir, kızmış olabilir. Bunlar çok normal şeyler. Oyuncular 180-200 nabızla oynuyorlar. Bana şu ana dek gelen bir şey yok.

İSTATİSTİK KAZANDIRMAZ

İstatistikler size maç kazandırmıyor. İstediğin kadar iyi ol, top sende olsun, şut at... Gol atmadıktan sonra hiçbir anlamı olmuyor. Bunların hiçbir şeye faydası yok. İstatistik bu işin önemli bir parçası ama küçük bir parçası.

Duhuliye.com