Portekiz Ligi ekiplerinden Estoril’i çalıştıran Bruno Pinheiro ile Şenol Güneş ve Rıza Çalımbay ve Slaven Bilic, finale gelen adaylar olmuştu. Ancak toplantıdan karar çıkmayınca bir süre daha yola Önder Karaveli'yle devam kararı alındı.

Bu duruma rağmen başkan Ahmet Nur Çebi'nin kurmaylarıyla görüş alışverişine devam ettiği bildirildi.

Pinheiro'dan süre istendi

Fanatik'in haberine göre; Yönetim kurulu toplantısından karar çıkmaması sonrasında ön anlaşma Sağlanan Bruno Pinheiro'yla görüşen kulüp profesyonelleri, 45 yaşındaki teknik adamdan süre istedi.

Braga da istiyor

Carlos Varvalhal'ın Flamengo’ya geçme ihtimali sonrasında Braga’nın yerini doldurması için adı geçen Pinheiro’nun, Beşiktaş'la yaptığı ön anlaşma sebebiyle Portekiz ekibini beklettiği kaydedildi.

1,5 yıllık ön sözleşme yapıldı

Beşiktaş’la seneliği 600 bin Euro'dan 1,5 senelik ön anlaşma sağlayan Pinheiro’nun, birkaç gün içinde durumuyla ilgili kendisine kesin dönüş yapılmasını talep ettiği kaydedildi.

Şenol Güneş'in yardımcısı Beşiktaş'ın maçını izledi

Yerli adaylar konusunda ön plana çıkan Şenol Güneş, önceki gün Trabzon’dan İstanbul’a geldi. Yardımcısı Eren Şafak’a Beşiktaş’ın Kayserispor’la Vodafone Park’ta oynadığı mücadeleyi yerinde takip ettiren Güneş’in, takımla ilgili olarak bilgi toplamaya başladığı ifade edildi.

Rıza Çalımbay hazır

Sivasspor’da başarılı bir şekilde yoluna devam eden Rıza Çalımbay da teklif gelmesi halinde Yiğidolar’la vedalaşıp Siyah- Beyazlılar’ın başına geçmeye hazır.

Bilic ocakta serbest kalıyor

Siyah beyazlıların eski teknik direktörü Slaven Bilic'in Çin ekibi BJ Gouan ile olan sözleşmesi Ocak ayında bitiyor ve Beşiktaş'a gelmesi için hiçbir engeli kalmıyor.

Kaynak: Ajansspor