Emre Özcan'ın öne çıkan sözleri şöyle:

O YÖNÜYLE BİLE UMUT VERİYOR 

Yapı odaklı, genel bir mentalite değişimi var gibi gözüküyor. Gerçekten bayağı yüksek enerjili oynamaya çalışan, eforlu oynamaya çalışan bir Beşiktaş gördük.

Belli ki hocanın alâmet-i farikası buymuş. Bunu da ilk maçta bir şekilde göstermesi zaten yeterli. O yönüyle bile umut veriyor... 

ÜRETKEN BİR TAKIM OLMA ADINA ÖNDE OYNADILAR 

Yapıyla alakalı da, o yönden de benim hoşuma giden, özellikle Rosier'in başta olmak üzere Rıdvan'la beraber çok daha agresif oynadığını, çok daha önde oynamaya çalıştığını görmekti. Zaten böyle olması gerekiyor...

Yani 3-4-3 oynuyorsanız ya da 3-5-2 oynuyorsanız ne olursa olsun, kanat beklerini kullanıyorsanız onları çok fazla savunmacı özellikli olmaması bir gereklilik oluyor. Dün de, üretken bir takım ortaya çıkarma adına çok önde oynadılar. 

TAKIMI NASIL KURACAĞINI BİLMİYORDUK 

Kenar stoperler de onları iyi destekledi. Evet, 3-4-3 ağır basmaya başlamıştı ama takımın nasıl kurulacağını bilmiyorduk . Rosier'i sağda biliyorduk. Rıdvan'ın solda olacağını tahmin ediyor. Bir ihtimal Umut Meraş de olabilirdi. Ama ben stoperlerden çok emin değildim.

3 tane orijinal stoper görünce, acaba Montero-Vida-Welinton orada biraz sorun yaşayabilirler mi; orada biraz çabukluk sorunu ortaya çıkar mı diye düşündüm. Ama bunu da çok fazla yaşamadılar. Orayı da iyi kontrol ettiklerini düşünüyorum.

Belki uzun veya orta vadede, oraya bek karakterli bir oyuncu da sokacaktır hoca. 

ATTIĞI GOL İYİ PERFORMANSINI İMZALADI 

Rosier'i genel itibarıyla, yani attığı golden bağımsız olarak söylüyorum; ilk yarıda bence maçın en iyilerinden biriydi. Beşiktaş adına maçın genelinde de keza.

İkinci yarıda da belki, özellikle attığı gole kadar ilk yarıdaki gibi aktif değildi. Ama yine oralarda iyi oynamaya çalıştı. Attığı gol de muhtemelen o iyi performansı imzaladı.