16.05.2025 - 18:42
Sercan Dikme, Sports Digitale’de yaptığı açıklamada Solskjaer’in genç oyuncularla yakından ilgilendiğini aktardı.
Sercan Dikme, Sports Digitale’de Beşiktaş’ın gündemine dair dikkat çeken bilgiler paylaştı.
Dikme, "Ole Gunnar Solskjaer, takımın genç oyuncuları Mustafa Erhan, Semih ve Keny Arroyo ile yakından ilgileniyor. Bu üçü arasında hocanın en güvendiği isim, Mustafa Erhan Hekimoğlu." ifadelerini kullandı.
Gedson Fernandes’in durumuna da değinen Dikme, "Gedson, anneannesi vefat ettiği için ülkesine gitti. Gedson’un Alanyaspor maç kadrosunda olmama ihtimali yüksek. Gedson'un olmadığı durumda Joao Mario’nun orta sahada oynama ihtimali var." dedi.
Beşiktaş, Süper Lig’in 36. haftasında Corendon Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Gedson’un durumu maç kadrosunu doğrudan etkileyebilir.
duhuliye.com