Beşiktaş'ın Fildişi Sahilli oyuncusu Emmanuel Agbadou, bu sezon ilk kez bir karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Dünya Kupası'nın ardından Slovakya kampına geç katılan Agbadou, daha önce Avrupa kupalarında 3 maçta oyuna sonradan dahil olmuştu.
Beşiktaş'ta Emmanuel Agbadou, bu sezon ilk kez bir karşılaşmaya ilk 11'de başladı.
Dünya Kupası'nda ülkesi adına mücadele eden Fildişi Sahilli oyuncu, bu nedenle Beşiktaş'ın Slovakya kampına geç katıldı.
AVRUPA'DA 3 MAÇTA SONRADAN OYUNA GİRDİ
Agbadou, formunu yakalamasının ardından Avrupa kupalarında oynanan 3 karşılaşmada oyuna sonradan dahil oldu.
Sergilediği performansla geçen sezon bıraktığı yerden devam ettiği belirtilen Agbadou, bu kez ilk 11'de forma şansı buldu.
Duhuliye.com
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (20)
Bütün futbolcular hazır. Adam herkesi oynatıyor. Hepside elinden geleni yapıyor teşekkürler herkese
Gömülüp kalan takımlarda kesinlikle çok daha etkili olur ama önde baskıyla oynayan yada oynanan maçlarda bir tık hız problemi var geri dönüşlerde aksıyor ama zamanlama hatası yapmadığı zamanlarda çok verimli oluyor o yüzden mutlaka kademesine girecek yanında hızlı bir partneri olması lazım
Yanlış başlik olmuş. Bence hoca, "o gözümden düştü bu gözüme" girdi diye bakmıyor. Takımın ihyiyacı olacak rotasyonu başlattı bile. Emirhan ya da İlhan kötü olduğu için mi yedektii? Hayır. Ama Belki de ilk hayal kırıklığı Semih olabilir. Valla burada bazı arkadaşların yazdığı gibi; sanırım en büyük transfer ımız HOCA.
Önde iyi bastı. Rakip ceza sahası önünde en az 2 top kapıp atak kesti.
Ali dayı bir şeyi yanlış hatırlıyorsun, biz nartolloyu Maradona revaçta olduğu için değil, mario kumpas revaçta olduğu için aldık, nartollo ve kumpas arsındaki tek benzerlik ise sadece saç stilleri ydi maalesef
Ali dayı bir şeyi yanlış hatırlıyorsun, biz nartolloyu Maradona revaçta olduğu için değil, mario kumpas revaçta olduğu için aldık, nartollo ve kumpas arsındaki tek benzerlik ise sadece saç stilleri ydi maalesef
Beşiktaş nartallo yu bile Arjantinli top cambazı sanan bir camia Maradona çok popüler olunca biz de bir Arjantinli alalım bu taraftar yer dediler o dönemin asgari ücretine güzel Afrika 2. Liginden 3. Ligine düşen orlando pirates ten alıp geldiler 54 yaşındayım o zaman antrenmanlar fulyadaydı gidip izlerdik beden eğitimi hocasının futbolcu diye getirildiğini bile bu gözler gördü maaşını soruyorduk bizden az alıyordu futbolcu şimdi Taylan filan çok bile Beşiktaş’a dünya yıldızı eşref hakimi yerine psg Taylan ı istiyor desen inanırlar
@Ali Silvan ne diyon dayı sen? Neyin peşindesin? Çok özlediysen yıldız diye Salah var ts de ama Yıldızı kaldı mı bakmak lazım adam yürüyerek oynuyor biz de trossard da yıldız ama koşuyor adam kovalıyor! Yan gel yat yok biz de herkes hakkını verecek! Salah yatsa da 20 milyonu garanti adamın. Bu arada nartollo ne alaka ne içtin de aklına geldi bu adam senin de o yıllara gittin onu yazdın acaba!
Bence u23 orta saha ve sağ kanatda kullanacaklar dıgerını stoper olacak adı geçenler gusel futbolcu içi boş DEGIL iyi başladık Iyı bıtsın inanın çocuklar….
Anlık olarak yorum yapan düşünme değerlendirme kapasitesi sınırlı, idrak seviyesi düşük organizmaların evrimin cilvesi olarak yorum yazabilme yeteneği kazanmış olmaları sonucu Agbadou hakkında zerre değeri olmayan harf ve sözcük israfıdır yaptıkları.
@EED Dediklerine katılıyorum, evrimin cilvesi hariç.
işin kötü tarafı son maçlarda içine milanın efsane stoperi maldinimi kaçmış denilen djaloda sağ stoper soldada oynatıyorlar ama ehhhh orda çakma zoraki gibi dün , geçen sene başakşehir deplasmanı agbadunun yani sol stoper iki gol yedirmişti hatasından ama adamın orijinal yeri değil orası neyse
Formayı kaptı diye birşey yok... Artık formaya adalet geldi... Hoca rotasyonda tüm oyuncuları kullanmak istiyor... Formaya ve armaya ihanet etmeyen herkes formayı giyecek.
Böyle bir federasyon var saçma sapan kurallar koyuyor bu düzende sağ stoperde agbadou ve djalon varsa şükredeceksin.
Taraftar rahat bıraksa da herkes işini yapsa. Hocanın işine karışırlar, oyuncuların işine karışırlar. En iyisini her bçku bilen taraftar biliyordur.
Agbadau bu ligin en taş stoperi hocanın gözüne girmekle alaksı yok adam dünya kupasındaydı aynı Trossard gibi ikiside dün formayı aldı.
Bu adam iddaa ediyorum türkiye süper liginin en iyi stoperi, neden bu kadar tartışıldığınıda anlamış değilim. Adam 2 metreye yakın 1 metre ene sahip cüsseli bir futbolcu. Spor yapanlar bilir ki bu cüsseye sahip sporcular formlarını geç bulur fakat kolay kaybetmezler,devamlılıkları vardır. BJK için bir diğer kazanç ise djollo hatta emirhan ikiside görevlerini muazzam yerine getiriyorlar,iyi futbolcular. Lakin iyi bir sol stoper daha gelirse BJK a mükemmel bir dörtlüsü olur BJK ın. VE stoperler anlamında bu ligin en iyileri bjk ın kadrosunda olmuş olur.
Artık güzelleme işleri bitsin gelsin transferler zaman daralıyor haydi yönetim bak bu tempoya bu oyuncular dayanamaz 1-0 ile gidiyoruz lütfen herkes yüklensin.
Yine taş gibi oynadı neden o bonservisi aldığını burada kötüleyen dalkavuk renklilere gösterdi adam direk hucuma nokta pas atıyor bu onun en iyi özelliğinden biri dunya kupasında ilk 5 te bizim taraftar halen zırvalıyordu helal agbaduuu
Dusko Tosiç gibi çalışırsa biraz kilo verir
Biraz kilo vermesi lazim atletik olmali. Kaliteli ama atletik degil. Ama nubel farkı gercekten belli ediyor. Oyuna top u sürmesi cok iyi ayakları harika bence yılın transferi nubeldir