Mustafa Demirtaş, Beşiktaş gündemini değerlendirdi.
Serbest Sekiz youtube kanalında Beşiktaş ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Mustafa Demirtaş, Sergen Yalçın'ın 4-1-4-1 taktiğiyle ilgili görüşlerini paylaştı.
İşte Mustafa Demirtaş'ın görüşleri:
SERGEN HOCA RAKİBE GÖRE TAKTİĞİNİ ESNETEBİLMELİ
Mustafa Demirtaş: ‘’Sergen Hoca’nın oyuncu seçiminde ya da ilk 11’i belirlerken oyuncu dağıtımında, rol dağıtımında çok bir problem yaşadığını düşünmüyorum.
4-1-4-1 formasyonunda biraz tek düze kalıyor. Rakibin oyununa göre ya da kendi mevcut kadrosuna göre bir esneme çok fazla olmuyor. Yani biraz çok düz mantıkla bakılıyormuş gibi hissediyorum.
Rakibe göre ya da kendi mevcut durumuna göre bir teknik adamın daha esnek olması gerekir.''
duhuliye.com
YORUMLAR (18)
Sergene bir şey öğretemezsin gelişime açık değil bugün Kloop deseki şöyle oyna ben senden daha iyi biliyorum der öyle bir ego var kulüpte ne iyi bir yardımcı ister ne yıldız oyuncu ister adam kompleksli haliyle ortaya sadece sağa sola çamur atan ama başarısız bir insan profili çıkıyor
adam taktik falan bilmiyor. formasyon bilmiyor. Sorsan Playstation FIFA bile oynamamıştır. Gitsin antrenör kursalrında ders alsın ya da Klopp veya Guardiolanın yanında yardımcı hocalık yapsın belki birşeyler öğrenir. gitsin avrupayı tanısın, oyuncuları tanısın.
Cerny disindakileri de degistirmeyi ögrensin diyorsunuz yani.....
Yahu hoca ne yapsın?.. Çeşit çeşit takımlardan, çeşit çeşit taktiklerde oynayan, birçok oyuncu daha yeni takıma katıldılar. Bu boyacı küpü mü, sok çıkar hemen olsun. Biraz sabır, biraz anlayış yahu. 5 senenin tüm suçunu Sergen hocanın üstüne yıkıp ondan kurtulmak isteyen kötü niyetli bazı tipitipler var. Bunların birkısmı, 18 yaş altı Ergenler. Bir kısmı, Beşiktaşlıymış gibi görünen renkli troller. Bir kısmı da, futbolun siyası ayağının kuklası yamuklar. Bazı iyi niyetli, saf ve temiz kalpli kartallar da, bunların gazına geliyorlar, maalesef.
Okuna taktik olarak müdahalesi sınırli. Daum, Şenol Güneş gibi degil. Ayni şeyleri farklı oyuncularla yapıyor. Ayni oyuncularla farklı şeyler yapması lazım
La olum valla gafayı yiyecem Sergen taktikmi biliyomuşda esnek olacamışşşş... SERGEN HOCA MOCA DEĞİLLLLL
Sergen taktik mi biliyor. Allah askina güldürmeyin insani. Sergen sisirilmis balonun disinda hic bir sey degil.
Ne taktiği bizde taktik maktik yok saldım çayıra mevlam kayıra.
Bunda ne bilgi ne oyun okuma ne vizyon hiçbir şey YOK bolca iyi oyuncuları küstürme yollama var başka bir şey OLMAZ
Son günlerde en fazla konuşulan kelime ''İSTİKRAR'' ! fakat bu beklenti zamandan dolayı yapılmayan gelecekte ışık görülebilecek işlerde olur. O beklentinin başarıya ulaşacağının hiç bir emaresi yok...
AMAN FAZLA ESNEMESİN ZATEN TAKDİK TEKNİK HAK GETİRE 😅😂🤣
Aa aa, SERGEN,de bir taktik varmıymış.? Sayın DEMİRTAŞ kalecim ERSİN diyen birinin hangi takdiğş tutarki..?
Hocanın taktik konusunda esnek olabilmesi için önce taktik bilmesi gerekiyor. Nerdeyse 50 maç oynandı, tek bir maçta bile oyuncu çıkarıp oyuncu sokmak dışında oyuna taktiksel değişiklik anlamında bir müdahalesi olmadı. Dakika 60 mı oldu, çıkar Cernyi al Cengizi. 80 mi oldu, al Mustafayı. Bir maçta da çift santrfora döneyim ya da bu maça üçlü defans çıkayım yok. Al Cernyi, ver Cengizi... Bu mudur Teknik Direktörlük. Oyuncu iken yıllarca GS-FB maçları bile izledim Sergen uğruna, fakat hem bilgisizliği bir de üzerine kibri ile teknik direktörlüğü beş para etmez gerçekten.
Nerdeyse 1 yıldır şu sergen gitsin diyorum ama başka bi kaşıntı başladı şimdi Şenol falan diyorlar sakın sakın sakın kendilerini güncelleyemediler artık futbol eskisi gibi oynanmıyor Trabzon baktı cırt bu şenol fatih tekkeyi getirdi arkadaş şenoldan sergenden başka bir hoca yok mu bu serdar adalı zerre futboldan anlamıyor yönetim de çok pasif Allah yardımcımız olsun böyle giderse daha çok seneler kaybolur
Ne taktigi Allah askina, sergen ne anlar taktikten. Adam dunya futbolundan uzak, 1990 yillari kafasinda hocalik yapiyor.
Sergen taktik biliyormuki?