Pierre Emile Höjbjerg'in Newcastle United'a transferi, oyuncunun teklifi reddetmesiyle iptal oldu. Danimarkalı orta saha daha önce Beşiktaş'ın da gündemine gelmişti.
Pierre Emile Höjbjerg'in geleceğiyle ilgili transfer piyasasını hareketlendirecek bir gelişme yaşandı.
Fabrizio Romano'nun aktardığı bilgilere göre Newcastle United'ın Höjbjerg transferi için yürüttüğü görüşmeler sonuçsuz kaldı.
İngiliz ekibi, Marsilya'nın talep ettiği bonservis bedelini karşılamaya hazır olmasına rağmen Danimarkalı futbolcu teklifi geri çevirdi.
NEWCASTLE TRANSFERİ İPTAL
Newcastle United'ın Höjbjerg için Marsilya ile anlaşmaya hazır olduğu ancak oyuncunun İngiliz ekibine gitmeme kararı aldığı belirtildi.
31 yaşındaki orta saha oyuncusunun Newcastle transferinin bu gelişmenin ardından iptal olduğu aktarıldı.
BEŞİKTAŞ DA GÜNDEMİNE ALMIŞTI
Höjbjerg'in Newcastle'a transferinin gerçekleşmemesi, daha önce deneyimli futbolcuyla ilgilenen Beşiktaş açısından da dikkat çekici bir gelişme oldu.
Siyah-beyazlıların daha önce Marsilya forması giyen Danimarkalı futbolcunun şartlarını araştırdığı ve transfer için girişimde bulunabileceği gündeme gelmişti.
Höjbjerg, kariyerinde Southampton ve Tottenham formalarıyla Premier Lig'de 254 karşılaşmaya çıkarken, 2024'te Marsilya'ya transfer oldu.
Haber kaynağı: Sporx
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (25)
Bu transferde sıkıntı var. Once 40 milyondan 10 milyona bonservisi dustu. Simdi newcastle almadi. Bu adam parasini alip yatacak soyliyeyim
Gerek yok 31 yaşında ve o bölgede Salih, Ndidi varken üstelik!
Rakipler Orkun Salih ve Hojgberg yan yana görünce kafayı yer. Üçü de birbirine benziyor. Spikerler de karıştırır 😃
Haydi hep beraber bu transferi bitirelim,ihtiyacimiz var,lider oyuncu
Goretzka diyen arkadaşlar. Adam kendine gelen tüm tekliflere karşı 7 milyon maaş 10 milyon euro imza parası istemiş. Kulüpler de bunu vermemiş. 5 büyük lig 31 yaşındaki bir oyuncuya bunu vermez. Amerika'dan gelen teklifi de kabul etmemiş. Beşiktaş es kaza talip olsa 10 maaş 10 imza ister. En son Bayern'den 13 milyon euro brüt alıyormuş. Şu anda talip olan da yok. Paşa paşa Almanya'da 4 milyon maaşa oynar.
@Kartalinyo 7 senelik maaş versen gelir. İngiliz çöpüne bile 5 veriyorlar. Sane geldi, Goretzka da gelir. Juve çok ciddi İstiyor, bir kaç oyuncu iteleyebilirse Goretzka’yı istediğini verecek.
bekle Serdal bekle, aynen 1 ay bomboş beklediğin gibi bekle
Hjobjerg , vlahovic , pereria , bide sag kanat alirsak icinden geceriz milletin
çürük çarık dışımda bu saaten sonra ne kimseyi alabiliriz nede sata biliriz.. olan kadro bu sene bu.. tek şansımız hoca.. hocada bu kadroyla bizi en 3 yapabilir.. başkada cacık olmaz bizden..
Goretzka bedavaya dururken, bu 31 yaşında adama bonservis vermek de neyin nesi?
Murillo etkisi olur 10 üstünden 10 oynamaz ama 6yada düşmez ama hoca sanırım daha driplingci bir profil istiyor
Bu adamla Kesseie yi kıyaslayın hangisi kalite ve hesaplı ise o alınsın derim Orta saha bir takımın beyni bence.
Bu adamı alırsak yılın transferi bu olur. Çünkü çok fayda yaratacak bir adam. Herkes bu adamı konuşacak. Keşke olsa.
Adalı çıkıp paramiz yok de almayacağız de yeter be İnsanlari verem ettin salah diye 1 ay masal dinlettin sonra çıkıp biz almak istemedik dedin lan istemediysen 1 ay haberi yapıldı bu trasfer haberleri yalan deseydin Sen milleti salakmi saniyon
Bu adam tam bir makine. Kötü oynadığı maç yok. Her maçta 7 ortalama puan üstü yapıyor. Tam ihtiyacımız olan adam.
Bizim yaşı çöp tayfa gelmeden ben ni inşallah gelir diyeyim
önder denilen adam 2 hafta once cikip demedimi 15 agustosa kadar ikinci kisim transferleri diye hani nerde transferler 4 gun kaldi utanmadan yalan konusuyorlar
@ayiptir utanmaz herif daha 15 ağustos gelsin hele sonra kus içindeki pisliği
Resmi teklif yap al gel cuk oturacak bir transfer
Sergene sorun. Alma derse alın. Yoksa hiç yanaşmayın.
@alan aynen kardeşim sesli güldüm,adam rafa silvayı bile istemedi ligin içinden geçiyordu adam tek başına
Sörloth, Hojberg, Santana. Üçünü al bak takılmana ⚽️⚽️⚽️
Adalıyı Marsilya kulübünün önünde görmüşler.
35-40 milyon dediler nasıl oldu da şimdi 10-15 oldu? Önder Özene bu menejer yalaklarının neden düşman olup kumpas kurduğu bu sebepten mi acaba.