Hyeon-Gyu Oh’un Beşiktaş formasıyla ilk maçında attığı gol, Avrupa basınında geniş yankı uyandırdı.

BEŞİKTAŞ, HYEON GYU OH İLE BİR PUAN ALDI

DÜNYA BASININDA GENİŞ YER BULDU

"ANINDA ETKİ YARATTI"

"BEŞİKTAŞ İÇİN BİR PUANI KURTARDI"


"GERİ DÖNÜŞ FİTİLİNİ ATEŞLEDİ"

Sporx
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (9)
caliskan biri asyali oyuncular hepsi böyle,soru net teknik ekip takim icin ideal mi,basarili olmasini herkes ister sergen in oyun okumasi maalesef iyi degil, agbadou maaleesef agir kilolu,bu kiloda agir birine bu bonservis kim verirdi BESIKTAS
@kartalmanya27 Agbadu gayet hızlı bir stoper. Yalan söyleme carpilirsin.
bu çocuk arkasında emirhan ile oynamayı haketmiyor , emirhan lakayit ve şımarık oyun konsantrasyonu yok
@SİFO AHMET aynen! Dün onun yerine Djalo olsa yemezdik o iki golü. Halı saha maçı gibi yer tuttu dün!
Abraham da böyleydi. Ilk seyirci effekti. Sonra takim ruhu yok. Anlicak bosuna cirpindigini. Sadece bu cirpindi Aslinda. Orkunda cirpinir gibi ama sanki hic efektif degil ya. Toreira bakin. Sara bakin. Talisca. Asensio. Bunlar seyir zevki veren orta sahalar
@Bjkli Orkun efektif değil diyor. Takımı Orkun taşıyor. Bir gol atıp bir de beraberlik golün asistin asistini yapmış.
@Bjkli o dediğin oyuncuları izle beyaaaa,siz çok seviyoruz rakibi izlemeyi beğenmeyi. Yeni oturan bir takımımız var,hocanın inatla yaptığı yanlışlar var.bunları da azalttığında göreceksiniz neler olacak. Bu maç başlangıçtı ve iyi bir ipucuydu. Renkliler az bekleyin.
Bu sezon ligde ve kupada gol ve asist sayısında toplam 15 rakamına ulaşsın, Dünya Kupasında da Güney Kore Milli Takımında forma giysin, önümüzdeki yaz 30 milyon euroya talipleri çıkar, elimizde tutamayız. Sürekli koşuyor, hiç durmuyor ve çok güçlü !
Volkan recber ve sergen denen gece alemcileri olduğu sürece şampiyonluk zor Beşiktaşın şuan bir hocası yok sergeninde zaten bir gayreti yok orta sahadanda atsan rövaşatada atsan ne fayda lider değilsin hedefin yok
Yakinda yuhalanir. Ilk mac acilisi en yüksek noktadan yapti. Her maci bununla degerlendirilecek. Hoca zaten bagira, bagira giden maci cözemiyor.
Yakinda herkesin hevesini sondurur Ersin. Ilk geldiginde millet cok atesli, yuksek motivasyonla geliyorlar. Sonra bosa kurek cektiklerini anliyorlar. Sozde bizim genclerimiz, kendimiz yetistirdik edebiyati surekli.
@Suadiye Senin gibi G5'liler kaos yaratmak için Beşiktaş sitelerinde forumlarında cirit atıyorlar. Tam Bizans artığısınız. Sürekli birilerine karşı fitne çıkarıyorsunuz. Sergeni dilinize doladınız şimdi de çünkü Beşiktaş yıllar sonra çürümüş takım yapısını düzeltme yolunda çok sağlam adımlar atıyor. Yine kaos çıkartıp başkanı hocayı kovduramazsanız Beşiktaş da önümüzdeki yıllarda bu yarışın içinde olacak.
Gol atamayan, adam gecemeyen ikili mücadelelerde başarısız olan golcü Abraham dan daha başarılı daha savaşçı daha golcü. Abraham gidince ardından ağlayıp sızlayanların iç ferah olsun.