Beşiktaş'ın Güney Koreli santrforu Hyeon-gyu Oh, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Kauno Zalgiris karşısında bu sezonun ilk golünü kaydetti.
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında evinde Kauno Zalgiris'i 3-0 mağlup etti. Siyah-beyazlıların gollerini 6. dakikada Hyeon-Gyu Oh, 12. dakikada Amir Murillo, 58. dakikada Orkun Kökçü'den geldi.
Beşiktaş'ın forvet hattında mücadelede eden Hyeon-gyu Oh, bu sezonki ilk resmi golünü attı.
Siyah-beyazlıların bu sezon oynadığı 4 Avrupa maçının yanı sıra ligde de 1 kez görev yapan Güney Koreli oyuncu, 6. dakikada Rıdvan Yılmaz'ın kullandığı köşe vuruşunda topu kafayla ağlara gönderdi.
Midtjylland ve Hradec Kralove ile oynanan 4 maça onbirde başlayan Oh, Eyüpspor maçına kulübede başlamış ve 63. dakikada Semih Kılıçsoy'un yerine oyuna girmişti.
Haber kaynağı: Akşam
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (5)
İşkolik star Oh.. fakat Rashica dümenci star
Zayıf bu takım dedikleri, bir önceki turda elediğimiz Hradec Krolove dün akşam Panathinaikos'a deplasmanda 2 gol attı. Maç 2-2 berabere bitti. Zayıflar tamam ama g5- fb'yle maç yapsalardı da onları görseydik. Trabzon'u dün gördük.
Dünkü oyun özelinde Dusan daha ziyade ceza sahası içinde be üstünde top bekleyen , ayağına hakim bir oyuncu iken Oh. , daha gezgin araştıran pres yapan ama daha topla yabancı bir görüntü verdi
İyi niyetli golde atti lakin Beşiktaşin santrforu degil. Iyiki Vlahovic alindi yoksa kisir geçerdi maçlar gecen sene gibi