Futbol

Hyeongyu Oh'tan taraftara teşekkür!

Beşiktaş'ın Güney Koreli forveti Hyeongyu Oh, sosyal medya hesabından Beşiktaş taraftarlarına teşekkür etti.

Beşiktaş'ın devre arası Genk'ten transfer ettiği Güney Koreli santrafor Hyeongyu Oh, Beşiktaş ile çıktığı ilk üç lig maçında 3 gol 1 asist ve 1 penaltı kazandırarak Beşiktaş kariyerine müthiş bir başlangıç yapmıştı.

Beşiktaş kulübü bugün Tüpraş Stadyumu'nda yer alan Kartal Yuvası Mağazası'nda taraftarlar için Hyeongyu Oh'un katıldığı bir imza günü düzenledi.

Binlerce kişi İstanbul'daki soğuk havaya rağmen Tüpraş Stadyumu'na akın etti.

Hyeongyu Oh taraftarların aldığı ürünleri imzaladı.

Hyeongyu Oh saha sonra sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Beşiktaş taraftarına teşekkür etti.

İşte Hyeongyu Oh'un paylaşımı:

"Bugün geldiğiniz için teşekkür ederim. Herkese imza veremediğim için üzgünüm ama desteğiniz benim için çok şey ifade etti. Stadyumda görüşürüz 👋🖤🤍"



duhuliye.com 

HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

{ "vars": { "account": "GTM-T3XXFJ6" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }