Başkan Ahmet Nur Çebi listesini bugün divana teslim ederken, listedeki bazı isimler camianın tepkisini çekti. Kendisi hakkında ağır ifadeler kullanan Seyit Ateş'i listesine aldığı için özellikle sosyal medyada ağır eleştirilere maruz kalan Çebi, Engin Baltacı ile ilgili olarak da büyük eleştirilere uğruyor.

Beşiktaş yönetimlerinde daha önce de yer alan ve yeni dönem Ahmet Nur Çebi yönetiminin ikinci başkanı olması beklenen Engin Baltacı, 31 Ocak 2010 tarihinde yapılan genel kurulla başkanlığa seçilen Demirören'in yönetiminde yer almıştı. Bu yönetim kurulu, Demirören'in istifa ettiği 2012 yılına kadar göreve devam etmişti:

Söz konusu Demirören yönetiminin 1 Ocak-27 Şubat 2012 dönemi faaliyetleri, idari ve mali açıdan ayrı ayrı oy çokluğuyla ibra edilmedi. Böylece Engin Baltacı da ibra edilmeyen bir yönetim kurulunun üyesi olmuş oldu. Üstelik bu yönetimi ibra etmeyen Fikret Orman yönetiminde, Ahmet Nur Çebi ikinci başkanlık görevimi yürütüyordu.

Yeni dönemin ikinci başkanı olacak olan Engin Baltacı da ibra edilmeyen isimler arasında yer alıyor. Halen bu konuyla ilgili davalık olan Baltacı'nın yönetim kurulunda yer alması tepki çekerken Ahmet Nur Çebi, son derece özensiz bir liste hazırladığı gerekçesiyle büyük eleştirilere uğruyor.

Duhuliye.com ÖZEL HABER