Beşiktaş'ta Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, 2 Kasım Pazar günü yapılacak.
Mali genel Kurulda 3 dönem idari ve mali yönden oylanacak. Bu dönemler şu şekilde:
- 01.06.2024-29.12.2024 Tarihleri Arasında Görev Alan Yönetim Kurulunun, İdari ve Mali Yönden İbrasının Oya Sunulması, (Hasan Arat Dönemi)
- 29.12.2024-11.05.2025 Tarihleri Arasında Görev Alan Yönetim Kurulunun, İdari ve Mali Yönden İbrasının Oya Sunulması, (Serdal Adalı 1. dönem)
- 11.05.2025-31.05.2025 Tarihleri Arasında Görev Alan Yönetim Kurulunun, İdari ve Mali Yönden İbrasının Oya Sunulması, (Serdal Adalı 2. dönem)
Beşiktaş tüzüğünün 27. maddesinin g bendinde ''Genel Kurulca idari ve mali yönden ibra edilmeme durumunda, en geç 30 (otuz) gün içinde Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu toplantıya çağırır.'' ifadesi yer alıyor.
Beşiktaş'ta Serdal Adalı ve yönetiminin Mali Genel Kurul'da olası bir ibrasızlık alması durumunda 30 gün içinde Beşiktaş seçime gidecek.
Beşiktaş'ın önde gelen isimlerinin konuyla ilgili görüşleri şu şekilde:
Ahmet Akpınar: ''Tüzüğün 27 .maddesinin g bendinde ''Genel Kurulca idari ve mali yönden ibra edilmeme durumunda, en geç 30 (otuz) gün içinde Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu toplantıya çağırır.'' ifadesi mevcut. Adalı ve yönetiminin herhangi iki döneminden birinden bile ibrasızlık alması durumunda tüzüğe göre seçime gitmesi gerekir fakat hukuki olarak süreci görmek gerekebilir.''
Ali Rıza Dizdar: ''Tüzük maddesinde belirtildiği gibi olası bir ibrasızlık durumunda Beşiktaş 30 (otuz) gün içinde seçime gider. Son tüzük tadil kongresinde tüzük bu şekilde kabul edildiği için ibrasızlık durumunda Beşiktaş seçime gider.''
Ünal Ceval: ''Serdal Adalı ve yönetimi, mali genel kurulda ibra edilmezse tüzük gereği Beşiktaş 30 (otuz) gün içinde seçime gidecek.''
duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (43)
Gerçek Beşiktaşlılar bu adamı ibra etmez hatırlarsanız Alimpjevici Hasan Arat getirmişti, Rafa Silvayı Hasan Arat getirmişti daha doğrusu Hüseyin Yücel!! Zamanında Hüseyin Yüceli seçmeyenler acaba utanacak yüzleri var mıdır!? Kim gelirse gelsin bundan kötü transfer yapamaz ANÇ hariç
Bu başkanın matruşka yönetimlerin adamı olduğu, klübü borçlandırıp satışa hazırlamakla görevlendirilmiş bir kukla başkan olduğu yönündeki kulis bilgileri asılsızdır. Bu bilgileri kamuoyuna sızdıranlar ise içinizdeki renklilerdir.
2 Kasımda topuk bu ben size simdiden soyleyim
Seba'dan sonra gelen başkanların tamamı kulübü kayyım gibi yönetti, bundan kötüsü zaten olamaz. İbra etsen ne olur etmesen ne olur, her gelen borcu katlayıp gitti, gelecek olan da aynısını yapacak. İşin sonunda kulüp satılır.
@Battı Balık Bakıyorum ki hala Fikret Başkan’ın yaptıkları görmezden geliniyorum. Aynen böyle devam. Size Yıldırımlar, Nursuz Çebiler, Hasanlar ve at sevicilet layık. Devam devam.
Gitmesi iyidir. Üzerinde çok şaibe var ve hiç bir şey şeffaf olmadı. Dikilitaş tan haber yok, sermaye artırımı yapıldı bankalar Birliği'nden çıkacaktı oda olmadı. Transferlerde uçuklatan paralar harcandı ve çöpün çöplerini aldı. Gitmeli
Sanki İbra Olunacak Şekilde Ayarlanmış,Tarihler Çok Absürt. Birinci ve İkinci Dönem Diye Ayırıyorsun Biri 5 Aydan Fazla Diğeri 20 Gün,11 Mayıs Kapanış ve Yaz Transfer Dönemi Harcamalarından Önce Ama Sermaye Artırımından Gelen Kazanımdan Sonra.Sadece Aptallar Kanar Bu Sirk Oyununa. Eğer Bu Yuzde 50 Borçlanma Geçmezse Bir Dahaki Mali Genel Kurulda Patlarlar ve İbra Alamazlar.
inşallah ibra olmaz kimse beşiktaşın paralarını savurmasın bir daha
Önde gelen isme bak Ahmet akpınar ahahaha
la ne secimi Allah rızası icin satilsin bu kulüp.büyüklük felan kalmadi siradan anadolu kulübü olduk.bunlar yiyip basarisiz olunacagina zengin biri alirsa belki basarili oluruz.
@🦅🦅 elin adamı kulübü satın alırsa onun eşyasını tutacaksın bundan sonra. istifa et yapamıyorsun da diyemeyeceksin çünkü kultp adamın, istediğini yapar. bir kere kulüp satıldı mı geriye dönüş de yok artık. o yüzden sosyal medya trollerine kanıp ne istediğine dikkat et
Bu klüp kimleri kimleri ibra etti Bu adama gelene kadar
8maç sonunda havlu atabiliriz diyen Gençlerbirliğine kendi evinde yenildikten sonra,daha çok acılar çekeceğiz diyen,Futbolcuları değersizleştiren,yanlış oyuncu tercihlerini kötü oyuncular alınmış benden bu kadar diyen hocayı göndermeyen yönetim demekki bize acı çektirmeye gelmiş olarak anlıyorum ben.
Insallah oyle bir sey olmaz. Adali da giderse hic toparlayamayiz. Demiroren, Cebi, Orman hikayedir
Fener derbisini alsa bile yonetim gönderilmeli... Ya fiko ya serdal bilgili futboldan anlayan ağırlığı olan Beşiktaş haklarını koruyan bir başkana ihtiyaç var
Serdal Adalı enkaz devraldı. İyi kötü bir şeyler yapmaya, batmanın eşiğindeki kulüp içinde projeler geliştirip ekonomik düzlüğe çıkarmaya çalışıyor. Akbabalar kulüp düze çıksın da öyle aday olurum diye beklerken Serdal Başkan en zor zamanda taşın altına elini sokmaktan bir adım geri durmadı. O çok methettiğiniz Fikret Orman ve Bilgili başkanlığı ateşten gömlek olarak görüp yanına yaklaşmazken Serdal Adalı uğruna hapis yattığı camiası için her türlü fedakarlığı yapmaktan geri durmadı. Seversiniz sevmezsiniz, başarılıdır başarısızdır ama vefasızlık çok acı bir şey. Çok methedilen Fikret Orman, Dursun Özbek hatta Süleyman Seba hiçbiri ilk dönemlerinde başarılı değillerdi.
@Silver Eagle Süleyman Seba başkan seçildikten sonra başlayan sezonda ligi 1 puan farkla 2.bitirdik fenerle 2-2 çok talihsiz bir maç oynadık ikinci sezonda şampiyon olduk ,sana kim dediyse yanlış söylemiş.yazdıklarının bir cümlesine katılmak mümkün değil.pazar günü ibrasızlık oyu vereceğiz bilgin olsun!
önceki başkanlar hiç olmazsa insan şeyiyle beceriyordu adalı geldi at yapragı ile beceriyor
adalıya çok güveniyordum hem seçimde hem kongrede deli gibi destekledim seçilmesinde çok büyük katkım oldugunu düşünüyorum gerçekten içim sızlıyor vijdan azabı çekiyorum..seçimden önceydi gece gündüz adalının seçilmesi için koşturdugum zamanlar adalıyı çok yakından tanıyan bir arkadaşım bana ne yapıyorsun sen kafayı mı yedin dedi adalı gelirse kurtar bizi diye gider anç nin eşiginde aglarsınız hasan arat mesih gibi adammış adama haksızlık etmişiz diyeceksiniz uyanık olun kardeşim kulübünüz elinizden gidecek ben adalıyı çok iyi tanıyan birisi olarak söylüyorum bundan önceki başkanların toplamından daha kötü becerecek sizi dedi de yine uyanamadık senin şahsi husumetin var galiba ya ihalene girdi aldı yada iş sektöründe bir sorununuz oldu ondan başkana karşı tutumun diye birde arkadaşıma ters yaptım
İbra yok Kardeşim yookkkk yokkk olmıcak seçim kılübü olduk Bır tane delikanlı yokmu başkan adayı He heryerde gövde gösterisi yapıyorsunuz hadi görelim boyunuzu postunuzu. Orman ın kadrosu gibi kadro hadi görelim ibra verenin aklın şühpe ederim
Adalıyla yoşlar ayrılsın amam önce fenev artığı sergenle ayrılsın
ORTALIK TOZ DUMAN SONUÇ HER NE OLURSA OLSUN HER YÖNÜYLE BEŞİKTAŞ KAZANSIN İNŞALLAH🙏
arat yanlışlıkla 2 kupa aldı hatırlatırım adalı 50 mil eu transfere harcadı beğenmediğiniz forman 7 senede bonservise para harcamadı başarıları ortada adalı herkesi hayal kırıklığına uğrattı
@Ömer 50 milyon euro mu harcadi ? Sadece Abraham ve Orkunun alacaklari ile birlikte maliyetleri 9 milyon euro , taylan Djalo Vs digerlerini de ekle 120 milyon euro ne 50 si
Seçime gitsek ne olacak sanki yeni gelen başkan ve yönetimi kulubü mü kurtaracak gelen gideni hep aratmadı mı ? fazla uzağa gitmeye gerek yok Ahmet nur çebi ne için geldi ne oldu kulüp daha geri gitmedi mi yerine binbir yalan vaatle gelen Hasan Arat ve yönetimi yaptığı yanlış ve gereksiz tranferlerle kulübü borç batağına sokmadı mı baktı ki işler içinden çıkılmaz bir hal aldı sağlığını bahane edip kaçıp gitti yerine büyük söylemlerle Serdar Adalı geldi sözde kulubü rakiplerimizle yarışacak güçlü bir ekonomik yapıya kavuşturacak ve sahada sportif başarılar kazanacak bir takım kuracaktı peki öyle mi oldu bakın halimiz ortada rakiplerimiz bizle dalga geçiyor, avrupada adı sanı duyulmamış takımlara elendik yetmedi ligde önüne gelen her takım bizi içeride dışarda çok rahat yeniyor şampiyonluk yalan oldu moraller bozukdu camianın tadı tuzu kaçtı bu saaten sonra kim gelecek bunca şeyi nasıl düzeltecek inancı ve güveni olan var mı?
Seçime gitsek ne olacak sanki yeni gelen başkan ve yönetimi kulubü mü kurtaracak gelen gideni hep aratmadı mı ? fazla uzağa gitmeye gerek yok Ahmet nur çebi ne için geldi ne oldu kulüp daha geri gitmedi mi yerine binbir yalan vaatle gelen Hasan Arat ve yönetimi yaptığı yanlış ve gereksiz tranferlerle kulübü borç batağına sokmadı mı baktı ki işler içinden çıkılmaz bir hal aldı sağlığını bahane edip kaçıp gitti yerine büyük söylemlerle Serdar Adalı geldi sözde kulubü rakiplerimizle yarışacak güçlü bir ekonomik yapıya kavuşturacak ve sahada sportif başarılar kazanacak bir takım kuracaktı peki öyle mi oldu bakın halimiz ortada rakiplerimiz bizle dalga geçiyor, avrupada adı sanı duyulmamış takımlara elendik yetmedi ligde önüne gelen her takım bizi içeride dışarda çok rahat yeniyor şampiyonluk yalan oldu moraller bozukdu camianın tadı tuzu kaçtı bu saaten sonra kim gelecek bunca şeyi nasıl düzeltecek inancı ve güveni olan var mı?
@Babadan Kartal arat 2 kupa aldı hatırlatırım adalı 50 mil eu transfere harcadı beğenmediğiniz forman 7 senede bonservise para harcamadı başarıları ortada adalı herkesi hayal kırıklığına uğrattı
Kasımpaşa bal liginden bir takıma elenmiş. Kasımpaşayı yenememek kadro kalitesiyle mi alakalı şimdi? Bal liginden bir takıma elenen kasımpaşayı 200 milyon euroluk takımla yenemeyen adam hoca falan değildir.
Neden ıbra edeyim? Ağustosta Avrupadan elendik, onun için mi ibra edeyim? Ekimde lige havlu attık, onun için mi? Yada 100 Milyon Euro transfere rağmen takım mahvoldu,ona rağmen mi? 2 genç yabancı kontenjanı boş onun için mi ibra edeyim? Aldığı Elan Ricardo gittiği takımda ikinci takıma atıldı, onu mu ibra edeyim? Hangisi? Transferler çöp, scout ekibi fos, iki transfer dönemide fos. Neyi ibra edecekmişim? Etmiyorum, edenide hakkımı helal etmiyorum, haram olsun!
Ibra etmiyoruz! Rezil kepaze olduk 10 ayda! Lig ekimde bitti, Avurpa desen Ağustosta gitti. Ibra etmiyoruz! Olan giden 100 Milyon Euroya oldu! Fikret Orman'ı geri istiyoruz!
Adaliyi severim AMA BESIKTAS baskanligi sanki 2 beden buyuk geldi
İbra edilmesin diyenler BEŞİKTAŞ lı falan değildir seçim isteyenler BEŞİKTAŞ ın halk takımı olmaktan çıkıp SATILMASINI İSTEYENLERDİR...
DERBİ GÜNÜ İDARİ ŞEYLER OLUNCA HEP KAYBETTİK AKLINIZI MI KAÇIRDINIZ ERTELEYİN.
Serdal Adalı ibra edilmemelidir. Gitsin atlara fısıldasın.
@Ziya Gökalp aynen haklısın takımın başına atçı hoca getirdi iki atçı ekmek elden su gölden yaşıyorlar ;))))
Ole gibi adama pusu kuranlara her türlü son yakışır. Almayacaksın süt gibi tertemiz adamların ahını bu hayatta. Müstahak.
En acil şekilde bu adam gitmeli ,beceremedi bu işi
Kulüp satılsın diyen avaneler, birisi çıkıp kulübü düzlüğe çıkarsa, bu taraftar sırtında değil, başının üstünde taşır. İlla alması mı lazım? Real Madrid'e başkan olabilmek için seçim dönemi ceplerinden 100-200M avro seçim bütçesi vaadi ile geliyorlar. Bizdeki gibi bedavadan reklam hiçbir yerde yok. Verdiğini de borç diye kulübe yazıyor.