İşte İbrahim Üzülmez'in sözleri:

"Tabiki bir ölçü olarak alabileceğimiz bir maç değil ama ben gençleri çok beğendim. Özellikle ikinci yarıda oyuna giren Muhayer olsun, Oğuzhan Akgün olsun... Yani hareketli istekli oynadılar. Hoşuma da gitti yani, genç oyuncularda olması gereken o gayreti fazlasıyla gördüm. Bu oyunculardan Beşiktaş ilerleyen dönemlerde yararlanacaktır diye düşünüyorum. İlk yarıdaki takım zaten neredeyse mevcut kadronun ideal 11'ydi. İkinci yarıda sahaya çıkan gençler bana umut verdi.

YÜKSEK MALİYETLİ TRANSFER OLMAYACAK

Tamam rakip 3. Lig ekibiydi ama gençlerin istekli ve göze hoş gelen futbolu gelecek için çok olumluydu. Sahada ne yapmak istediklerini bilen bir grup vardı ikinci yarıda. Doğru bir oyun  oynadılar. Abdullah Hoca'nın bu oyunculara şans vermesi de gerekiyor. Çünkü Tük futbolunda yüksek maliyetli transferler önümüzdeki dönem azalacak. Genç oyuncuları kazanan takımlar fark yaratacak. 

KURTULUŞ REÇETESİ GENÇLERDE

Dorukhan gibi oyuncuları kendi bünyesinden çıkarması gerekiyor Beşiktaş'ın. Kurtuluş reçetesi de bu olacaktır. Ben bu ışığı Beşiktaş'ın gençlerinde görüyorum. Abdullah hoca da bu oyuncular için büyük şans. Oyuncular Abdullah Hoca'nın bilgilerinden faydanacak ve 1-2 yıl içerisinde Beşiktaş takımında Dorukhan gibi birkaç ismin önplana çıkacağına inanıyorum."

Duhuliye.com / Özel Haber / Erdal Cömert