Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki ilk maçında Borussia Dortmund'u konuk eden ve sahadan 2-1 mağlup ayrılan Beşiktaş, skor olarak kötü bir sonuç elde etse de oyun anlamında beğeni topladı. Ancak Beşiktaş'ın futbolu her ne kadar alkış alsa da Vodafone Park'ın zemini kafaları karıştırmaya devam ediyor. 

RİZE MAÇI DIŞINDA HEP SAKATLIK! 

Ligin ilk haftasında iç sahada oynanan Rizespor maçında herhangi bir sakatlık olmazken, 3. hafta yapılan Karagümrük karşılaşmasında peş peşe sakatlıklar yaşanmıştı. 50. dakikada yeni transfer Alex Teixeira, sakatlanırken, oyunun son bölümlerinde de Rıdvan Yılmaz ve Welinton kendisini yere bırakmış ve oyundan çıkmıştı. 

DORTMUND MAÇINDA ADELE TUTTULAR! 

Yeni Malatyaspor karşılaşmasında ise bu kez 3 önemli yıldız sakatlık kurbanı olmuştu. Alex Teixeira, Vida ve Nkoudou sakatlık sonrası oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Peş peşe yaşanan bu sakatlıkların özellikle iç sahada meydana gelmesi "Zeminde sorun mu var?" dedirtti. Sert ikili mücadele esnasında zeminde zaman zaman toprak kalkması meydana gelirken, Dortmund karşısında da çok efor sarf eden bazı oyuncuların adelesini tuttuğu görüldü. 

Duhuliye.com