Gökhan Keskin şunları söyledi:

BİR TÜRLÜ KOPARAMIYOR
Beşiktaş bunu hep yaptı. Yani geriden gelen takımlara bu puanı verdi. Hep de tek farklı öndeyken oldu. O tek farkı bir türlü koruyamadı. 
Bunun örneklerini Rize'deki maçta, Adana Demir deplasmanında, Kasımpaşa'yla oynadığında gördük... Hep 1-0 öndeyken bir türlü galip gelmeyip arkadan gelene yakalandı. Malatya maçı da bunlardan biri. Altay maçında da öyle bir korku vardı. Beşiktaş çok mu iyi oynadı? Yok. Ama pozisyona girdi. Öne geçmesini bildi. Daha sonra da sonlardaki o baskıya dayandı. Fakat yine de maçı koparamadı. Altay bir iki tane pozisyon yakaladı o ara. 1-0'ı yakaladığınız zaman pozisyonunuz varsa ikinciyi atacaksınız.

İYİ BİR 3 PUAN DENEBİLİR
Bir önceki maç olan Adana Demirspor maçı mesela... Her dakika gol yiyecekmiş gibi beklenen bir maçtı. Altay maçında daha iyiydi. Kadro eksikti. Gene sakatlıklar ve cezalılar yakasını bırakmıyordu. Larin'in, Batshuayi'nin, Pjaniç'in eksikliği önemli eksiklerdi. 
Oynayan arkadaşlar elinden gelen her şeyi yaptı. İyi bir oyun değil ama iyi bir 3 puan denebilir. 

BİR AN ÖNCE SAHA İÇİNE YÖNELMENİZ LAZIM 
ndan önce de ben şunu söylüyorum. Gene kendi Beşiktaş'ın içerdeki transfer problemlerini halledip; Larin olsun, Güven olsun, kimin kalıp kimin gideceğiyle ilgili çalışmaları bir an önce tamamlaması gerek. . Yani bu oyuncularla imzalanacaksa imzalanacak. Imzalanmayacaksa da onların yerine aday oyuncular belirlenip o görüşmeleri yapacaksınız. Bunların bir an önce bitirilip, her şeyin sahanın içine yöneltilmesi lazım.