Sabah gazetesi yazarı Fatih Doğan , köşe yazısında Beşiktaş Rizespor maçını değerlendirdi.
Beşiktaş, 11'inin müdavimi 5 oyuncusundan yoksun çıktığı Rizespor karşısında kritik ama çok önemli bir galibiyet aldı. Kritik diyorum çünkü 2 maçta 2 galibiyetle yeni görevine hızlı giriş yapan Recep Uçar'ın takımı ilk yarıya çok akıllı başladı. İlk 30 dakika beraberlik sosuna bulanmış satranç müsabakası gibiydi. Kapalı tribününde bu dilimde 'Sergen hocam bu takım neden oynamıyor?' tezahüratları duyulurken, kale arkasından maç devam ederken bu söylemden rahatsız olanların ıslıkları da duyuldu. Bu işi bilenler Sergen Yalçın ve takım için bıçak sırtında yürüdüğü yorumunu doğal olarak yapar. Başta kaptan Orkun ve gecenin yıldızı Rashica olmak üzere bütün takım, hem tempolarını hem de oyun kalitelerini yükseltti. Orkun'un direğe takılan şutu kadar ikinci yarıda soyunma odasından daha bir hırslı döndü. Onunla birlikte orta sahada Kartal ve Demir Ege elinden geleni bence yaptı. En azından Ege'nin iki maçta anlaşılmaz hatalar yapan Ndidi'nin yokluğunda hatası yoktu. Beşiktaş, 6 kez öne geçtiği maçlarda puanlar kaybetmişti. Rashica, haftanın golüne imza attı. İlk yarı kötü oyun, ikinci devre mücadele eden takıma ve iyi oyuna dönüştü. Beşiktaş, değerlendiremediği pozisyonlar da buldu ama son dakikalarda korku dolu anlar da yaşadı. Gecenin özeti şu; Beşiktaş, puan kaybetse ortalığın karışabileceği bir geceyi başı dik atlatmayı başardı.
Fatih Doğan / Sabah
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (6)
Gençlerle oynayalım diyordum ama dün 5 altyapıdan gelen oyuncuyla oynadık ama maalesef hiç bir fark ortaya koyamadilar inisiyatif alamadılar maalesef bizi bu çöp yabancılara mahkum ettiler. Abraham çöpü kosamiyor topa vuracak gücü yok. Rasicha benden bu kadar diyor Rafa denen suratsız meymenetsiz KOCA BEŞİKTAŞ a ayar veriyor. TD ye kiziyordum ama bu oyuncularla herhangi bir B plani dahi yapılamaz. Başkan ise süt dökmüş kedi gibi takımın enaz 7 puanı çalınmış hiç bir şey yapmıyor bana kızmayın ama maalesef hiç bir şey iyi gitmiyor.
Solda devrimi oynatır , rashidza 10 yapar , cernyi sağ çeker forvete bilal koyup arkaya orkun kartal yaparsa bu takım ilk ikiye girer.. rashidza merkezde cerny ve orkunla müthiş al verler yapabilecek teknik ve zekada , ayrıca topu alıp çok hızlı dönüp sürebiliyor.. cerny sağda zaten muhteşem.. ocak ayında çok çok iyi birer sağ ve solbek artı kaleci ile bu işi çözeriz. Jurasek , ndidi , jota silva , abraham .. bu adamlardan çıkılmalı.. ndidiye kaptanlığı kim niye verdi anlamış değilim!!!
orkun cherni djalo demir ege dışında hepsi vasattı
Fatih doğan sen yazı yazma anlamazsın futboldan
kartal vasat