Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'la yolların ayrılmasının ardından pek çok isim gündeme gelse de siyah-beyazlı yönetimin koltuk için en güçlü adayı usta teknik adam Şenol Güneş...

2015 ila 2019 yılları arası dönemde Beşiktaş'ı çalıştıran ve üst üste 2 yıl şampiyonluk yaşatan başarılı teknik adamla bugün resmi temasın kurulacağı kaydedildi.

Gelen haberlere göre Güneş'e sezon sonuna kadar sözleşme teklif edileceği belirtildi.

Daha önce kulüpte çalıştığı yıllarda Başkan Ahmet Nur Çebi ile iyi anlaşan usta hocanın, başkan faktörü nedeniyle teklifi kabul edebileceği yorumları yapılıyor.


FARKE İŞİ TIKANDI

Beşiktaş'ta hoca adaylarından birinin de Daniel Farke olduğu hatta ilk etapta anlaşma sağlandığı iddia edilmişti.

Ancak son gelen haberlere göre 45 yaşındaki teknik adamın uzun süreli kontrat istediğini aktarması sonrasında temasların tıkandığı kaydedildi


ÖMER KARAVELİ İLE ÇIKACAK

Beşiktaş'ın ligde bu hafta oynayacağı Kayserispor mücadelesinde takımın başında Önder Karaveli olacak.

47 yaşındaki teknik adam, yeni hoca açıklanana kadar takımı çalıştıracak. Karaveli, Beşiktaş U-19 takımını çalıştırıyor.


TOPRAKTEPE DE KULÜBEDE

Kayserispor karşılaşması için sürpriz bir hamle yapıldı. Siyah-beyazlılarda, yedek kulübesinde Serdar Topraktepe'nin de yer alacağı öğrenildi.

Kartal'ın U19 takımında yardımcı antrenörlük görevini yürüten 45 yaşındaki teknik adam, aktif futbol kariyerinde de çeşitli dönemlerde siyah-beyazlı formayı giymişti.


BU KÖTÜ GİDİŞ BİTMELİ

Siyah-beyazlı takımın Kayserispor sınavı öncesi Atiba da işleri sıkı tutuyor.

Kanadalı futbolcunun, arkadaşlarıyla motive toplantıları yaparak "Artık galibiyet almamız kaçınılmaz. Bunu taraftara borçluyuz.

Bu kötü gidişin artık son bulması gerek" dediği bildirildi.

Kaynak: Fotomaç

Beşiktaş'tan son dakika, transfer ve özel haberler için Duhuliye.com mobil uygulamalarını indirmek için TIKLAYIN