İşte Şeref Nasır'ın birbirinden önemli o açıklamaları: 

"BU RAPORU DAHA AĞIR BEKLİYORDUM"

"Aslında bu raporu ben daha ağır bekliyordum. Çünkü bildiğimiz bazı şeyler vardı. Kendi açımdan da ihbarımı yapmıştım: Müzenin boyanması, hafriyatın yapılması, bunun Fikret Orman'ın babasının kurduğu şirket tarafından yapılmış olması, Beşiktaş'ımıza yakışmayacak ağır durumlardı. Şu an esasında bir oylama yapıldı, Fikret Orman'ın ihraç edilmesine yönelik. Nedense kongre divan başkanı onu geçiştiriverdi. Aslında genel kurul üyeleri, ihracını istiyorlardı. Çünkü Beşiktaş tarihine çok ağır bir yük geldi şu an. Dövizin de yükselmesiyle borcumuzu 5 milyar seviyesine getirdi. Bunun altından kalkmamız çok zor."

"BİZ İNANIYORUZ Kİ RAKAM, KPMG'NİN RAPORUNDAN DAHA YÜKSEK!"

"Kongrede bize yakışmayacak birkaç hareket oldu. Halen kongre üyelerimiz 'Fikret Orman paralar nerede?' diye soruyorlar. Ben de soruyorum bu paralar nerede? Bakın 102 milyon Euro'luk bir rakam ortaya çıktı. Borcun büyük bölümü neredeyse. KPMG'nin bulduğu rakam 1 milyara yakın çıkıyor. Ama biz inanıyoruz ki bu rakam daha da yüksek. Bu mücadele olacak. Mahkeme süreçleri olacak. Mahkeme üzücü bir olay ama ben Beşiktaş'a bunu yapanlardan hesap sorulmasını canıgönülden istiyorum. Çünkü içimiz yanıyor."

"ORMAN DÖNEMİNİN NASIL ALTINDAN KALKACAĞIZ BİLMİYORUM"

Ahmet Nur Çebi'nin dönemi kongrede oylandı. Kendilerini aklayacak açıklamalarda da bulundular. Kendisinin İcra Kurulu başkanı olmasına rağmen imza yetkisinin Fikret Orman'da olduğunu ve kendisinin kararları aldığını söyledi. Şafak Mahmutyazıcıoğlu, bir şeyler söylemek için geldi ama konuştukları incir çekirdeğini doldurmayacak, bizleri tatmin etmeyecek şeylerdi. Üzüntülüyüz, çok kötü bir Fikret Orman dönemi yaşadık. O dönemin altından nasıl kalkacağız bilemiyorum. Allah Beşiktaş'ın yardımcısı olsun.

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ