Premier Lig ekibi, Milli yıldız için kesenin ağzını açarken siyah-beyazlı ekibin planı da belli oldu.
Sezon başında Portekiz Ligi ekiplerinden Benfica’dan 30 milyon Euro karşılığında transfer edilen Orkun Kökçü, kısa sürede gösterdiği performans ile Avrupa devlerinin radarına girdi. İngiliz devi Manchester United’ın, Milli futbolcuyu istediği öne sürülmüştü.
ASTRONOMİK RAKAM BEKLENTİSİ
Ancak siyah-beyazlılar, astronomik bir rakam gelmediği sürece satışa sıcak bakmayı düşünmüyor. Bu doğrultuda İngiliz basınında çıkan ilk haberlerde 60 milyon Euro’yu gözden çıkaran Kırmızı Şeytanlar’ın, bu teklifi 65 milyon Euro seviyelerine kadar çıkarabileceği bildirildi. Fakat Siyah-Beyazlılar, 25 yaşındaki futbolcuyu kolay kolay elinden çıkarmayı düşünmüyor.

GÖZLER DÜNYA KUPASINDA
Beşiktaş Yönetimi, Orkun’un artan performansı sonrasında Dünya Kupası’nda göstereceği performansla birlikte değerinin katlanacağı görüşünde.
KARAR ZAMANI
Yani Siyah-Beyazlılar, söz konusu organizasyonun ardından Orkun için gelecek teklifleri dinleyecek. Yıldız orta saha oyuncusunun da kariyerinde nasıl bir planlama çizeceği konusunda yönetimle birlikte bir görüşme gerçekleştireceği belirtildi.
Haber kaynağı: Milliyet
YORUMLAR (20)
Arda Kenan netse ORKUN en eder 90 milyon verin bu iş biter Borçları kapat en az faiz ödemezsin
140 milyon dolar getirenler orkunu alır konu kapanmıştır
Bu paraları veriyorlarsa 1 dakika düşünmeyin, düşünmezler de zaten
Barış Alper denen futbolcu 60€ ediyorsa Bizim Orkun 160€ eder
Gitsinde kurtulsun, yıllardır böyle oyuncumuz olmamıştı ama ne taraftar olarak bizlerin nede teknik kadronun böyle oyuncuya hakkı yok.
İnşallah gider de kurartır kendini şu iş bilmez teknik direktör ve viYonsuz adalı dan ! Gerçi 60-70 gelse o parayı da miç eder bunlar !
Fb maçından sonra Barış Alpere 60 milyon teklif etti Arsenal.
aldığımız fiyata satabiliyorsanız hemmennn satın. 40 senedir Beşiktaşlıyım ve hayatımda gördüğüm en büyük kazık bu çocuk
@MrCapitano 40 senedir bir halt öğrenememişsin, yazık sana
Küçük maçların oyuncusu. Karagümrük maçında bile varlık gösteremedi. Vasat bir oyuncu. Satılması iyi olur.
sattım gitti hayrını görün güle güle kullanın şeytan oğlu şeytan
Sergen kalırsa, Orkun ''komuşum böyle aşkın ızdırabına'' der ve kaçar
Orkun’a 60 milyon € versinler benim bildiğim Serdal Adalı kendi elleriyle götürüp verir
Yalan haber Beşiktaş kulübü asla Orkun transferine müsaade etmez