Romain Saiss'in transfer süreci hakkında, Wolverhampton haber sitesi molineux.news  tarafından çarpıcı iddialar ortaya atıldı.

Beşiktaş'ın Saiss'i kadrosuna katmak istediğini vurgulayan Wolves haber sitesinde,

"Beşiktaş'ın Romain Saiss'i kadrosuna katmak istediği bildirildi. 32 yaşındaki oyuncu, sözleşme yenileme konusunda kulüple anlaşmaya varamaması üzerine, Instagram üzerinden kulüpten ayrılacağını duyurdu.

Foot Mercato'nun haberine göre Suudi Arabistanlı Al-Ahli, Saiss için şimdiden iyi bir teklif yaptı. Ancak oyuncunun Avrupa'da kalmak istediği söyleniyor. Beşiktaş'ın başantrenörü Valérien Ismaël'in Angers'ten tanıdığı Saiss'in büyük bir hayranı olduğu ve kendisini, Beşiktaş'tan ayrılan Hırvat Domagoj Vida'nın halefi olarak gördüğü belirtildi. Artık Beşiktaş'ın Saiss'in ücret taleplerini karşılayıp karşılayamayacağı konuşuluyor.

Molineux'dan ayrıldığı haberinin ardından Saiss için şimdi gerçek bir yaygara kopabilir.

Mart ayında, birkaç takımın oyuncuyu bonservissiz transfer etmek amacıyla gündemine aldığı bildirildi.

Beklenmedik bir şekilde Barcelona da, ​​yıldız oyuncuyla temastaydı.

2021/22'nin ilk yarısında Saiss, Wolves kariyerinin en iyi formunun tadını çıkardı. Ancak AFCON'dan döndükten sonra seviyesi düştü.

Tüm Wolves takımı gibi Saiss de sezonu kötü bir şekilde bitirdi.

Beşiktaş'ın da istediği bildirilen Saiss, kısa sürede yeni bir kulüp bulacak. Saiss'in yeni bir kulübe katılması muhtemelen uzun sürmeyecektir.

Yıldız, sezonu kötü bir şekilde bitirmiş olabilir, ancak yine de birçok kulüp için ücretsiz bir transfer olarak harika bir katkı yapacaktır.

Saiss her zaman her şeyini veren ve gerçek yüreğiyle oynayan biri.

O harika bir karakter ve Wolves soyunma odasında büyük bir kayıp olacak ve başka bir kulüp için heyecan verici bir kazanç olacak." ifadeleri kullanıldı.

Duhuliye.com / DIŞ BASIN