Siyah beyazlıların orta saha için kadrosuna katmaya hazırlandığı İngiltere milli takım oyuncusu Dele Alli, en az Türk medyası kadar ülkesinin basınında da gündem yaratmış durumda. 

Sportbible.com sitesinin editörlerinden Jack Kenmare'in derlediği haberde, Beşiktaş'ın Everton'la anlaşmasını ardınan İngiliz orta saha oyuncusunun siyah beyazlılara katılmaya hazır olduğu bildirildi.

Sadece 7 milyon Euro'ya serbest kalma maddesinin aktif olacağı bildirilen haberde ayrıca, 26 yaşındaki oyuncunun ocak ayında Spurs'ten Everton'a transfer olduktan sonra mavililerin formasıyla çıktğı 13 maçta sadece 1 kez ilk 11 oynadığı ve Everton'da daha fazla oynama süesi bulma konusunda umutsuz olduğu belirtildi.

Bu sezon Frank Lampard yönetiminde yedek kulübesinden iki Premier Lig maçına çıkan Alli, Goodison Park'ta geçirdiği yedi ay boyunca ligde gol atamadı veya asist yapamadı.

Sportbible'da yer alan haberde ayrıca, Dele Alli'nin Beşiktaş'a katılmak için 'yeşil ışık yaktığını' açıkladıktan sonra, önümüzdeki aylarda kariyerini yeniden canlandırmaya çalışacağı yorumları yapıldı.

 Duhuliye.com  / Dış Basın