Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş - Kayserispor maçı öncesi yayıncı kuruluşa konuştu.
Sergen Yalçın: "Kamp çok uzun süreli olmadı, bir haftalık kamp süreci geçirdik. İyi bir kamp dönemi oldu. İyi bir kamp oldu, ihtiyacımız da vardı. Kupa maçı oynadık ve şimdi lige başlıyoruz. Kazanmak istiyoruz. Hazırlıklarımızı ona göre yaptık. İnşallah iyi bir oyun ve skorla kazanmak istiyoruz."
Sergen Yalçın: "İnşallah bıraktığımız yerden devam ederiz. Ön alan oyunu oynamaya çalışan bir takımız, bugün de öyle oynamaya çalışacağız. İnşallah umduğumuz şeyler sahada da kendisini gösterir."
duhuliye.com
YORUMLAR (28)
şu maçtan mağlup ayrılsa 1 saat sonra da istifa etse kimse gıkını çıkarmaz, adamın umrunda değil takım, bana ne verdiniz ne bekliyorsunuz düşüncesinde.
Ne bıraktın da nereden devam edecen Sergen usta. Öncelikle ne düşünüyorsun oynattığın futbol hususunda!!!! Senden de bu takımdan da bi cacık olmaz!!!.
GS de hoca yok ciddi maçlarda taktik olarak varlık gösteremiyor FB de hoca var gerçekten oyunun gidişatını degiştiriyor bizde ne kadro ne hoca var ekranda söylediklerinin yarısını yapsa şuan zirvede olurduk
Şu takıma son vuruşu iyi olan leblebici bir golcü alın mk bulduğumuz fırsatlardan yararlanamıyoruz Sergen napsin mk
Nerde birakmistin Sergen? Yenilgilerdemi
Sen git yorumcu ol. Sen TD değilsin. Olamazsın da
Sen h iç git yorumcu ol. Sen TD değilsin. Olamazsın da
Sen h iç git yorumcu ol. Sen TD değilsin. Olamazsın da
bu anadolu takımıyla zor hocam çok top önünde kale dibinde herif bi vurdu top taca çıktı sen ne yapacaksın
Orkun necip'in bir tık üstü daha fazlası değil. hele bu paraların adamı hiç değil.
Çıkar orkun u oyundan al cengizi rahat rahat kazanırız 5 para etmez ne savunma yapabiliyor bunun yüzünden maçı kaybedecez
Gokhan sazdag, orkun ve ridvan olmuyor hocam makesef
Bu Gökhan denen adam hala ne diye oynuyor söyleyecek o kadar çok şey var ki hangisini yazalım bilmiyorum 3 haftadır transferler nerede yönetim ne iş yapıyorsunuz siz bu takim bas bas bağırıyor eksiğiz diye ihtiyaç var diye yazıklar olsun.
Şu takıma Allah rızası için önce 10 numara oyuncu alın , rachisa bu takımın on numarası olmuş olacak iş değil
Şimdi maça bakıyorum dan dun oynuyor takım herkes ayrı bir alemde cerny Messi olma peşinde ama yok Rıdvan Emirhan iyi su Kayseri'nin kalecisi bizde olsa iş yapar Cardozo yu koy rachitsayi yedek bırakır bekleyin bekleyin bir transfer var mı ola bize forvet lazım gol atacak adam gerek Ali Rıza Sergen efendi
@zonka takım niye oynamıyor sahada 2 forvet var
@Babakartal31 onu başkana söylicen kardeş sergen hoca başkan değil
Orkun gibi bir kazma varken 4.bile olamazsın bu ligde bu paraya cincon icardi yi 3 sene oynattı şampiyon yaptı herkes gs li oldu bizim aldığımız Orkun yüzünden beşiktaşlı çocuklar bile Beşiktaş’ı bıraktı bir tane forması satılmıyor
Kepce operatiru efendi bu nskala denen kazmayida sen aldigin icin oynamisti gidene kadar gokhan kazmadagda kardesim biz 3 senedir kayserinin kazma anadolu sag bekleriyle oynamak zorundamiyiz ya yeter be umutsuz umut meras dedik onursuz onur dedik gitti zor bela jurasik park jurasek gitti gokhan kazmadag ne zaman nasipse
Son 2 maçtır Sergen imalı imalı konuşuyor. Bırakacağım demeye getiriyor, müneccim olmaya gerek yok. Bu maçı alsak bile Sergen'in Beşiktaş macerası bitmiştir. İnşallah yanılırım ama hem kendi soğudu hem bizi soğuttu koskoca Beşiktaş'tan. Kibir budalası.
NE KADAR ZOR BİR DURUMDAYIZ ALLAH BİLİR. EN İYİSİ HEP BİRLİKTE TRANSFER DUASINA ÇIKALIM. BELKİ BİR UMUT BİR OYUNCU TRANSFERİ YAPMAK NASİP OLUR🤣
Git artik Sergen, Kayseri'yi de yenemeyeceksen zaten bu kadroyla hic orada durma iki dakika bile. Burayi at ciftligi sanan baskani da al, beraber gidin artik. Mac baslamadan soguttunuz bizi.
Adalı istifa Adalı istifa Adalı istifa Adalı istifa Adalı istifa Adalı istifa Adalı istifa Adalı istifa Adalı istifa Adalı istifa Adalı istifa Adalı istifa Adalı istifa Adalı istifa Adalı istifa Adalı istifa Adalı istifa Adalı istifa Adalı istifa Adalı istifa Adalı istifa Adalı istifa Adalı istifa Adalı istifa Adalı istifa Adalı istifa Adalı istifa Adalı
Hocam Taylan varken Gökhan Sazdağı da ısrar etmeni anlamıyoruz. Gökhan her maç hata yapıyor, Taylan ise devamlı oynasa hem daha fazla katkı verecek hemde belki sezon sonu iyi paraya satılacak çocuk
Bu takım iyi takım ama senden de Serdal Adalı dan da özellikle yanına aldığın o Serkan denilen zerzevattan da hiç bir cacık olmaz !!! Jota yınsırf sen aldırmadım cebine para girmedi diye oynatmayan bir adamsın sen !!! Al raschicayla maç kazanırsın !!! Sen de o yanında ki lavuk da Serdal da Beşiktaş'ın son kalan parasını ezmek için burdasınız !!! Siz de gömün gidin diğer it başkanlar gibi de bir daha bu kulübün kapısından geçemeyin !! Aynı anç ve Şenol şerefsizleri gibi , aynı fiko ve avaneleri gibi , aynı Hasan arat y.d ve diğerleri gibi !!!! Hepiniz şerefsiz haysiyetsiz renklisiniz lan ... Başta Sergen ve Serkan olmak üzere Serdal da dahil hiçbirinizin Beşiktaşlılkla zerre kadar alakası yok !!!
@SG lan lan Bi susun artık, sergen den önce kaç td geldi ne yapabildiler. Adamlar kısa sürede kaç tane çöp gönderdi, futbol olarakta bariz bir düzelme var, eskiden gol pozisyonuna giremiyorduk, şuan ligin en çok pozisyona giren takimiyiz. Eksiklerimiz var transfer lazım ama devre arası kolay değil kimse iyi futbolcusunu vermez.
Taylan nerde ulan.