Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş - Başakşehir maçı öncesi yayıncı kuruluşa görüşlerini paylaştı.
Sergen Yalçın: "Tekrar buraya dönmek güzel. Heyecanlıyız. Taraftarın önüne çıkıyoruz. Yabancı olduğumuz yer değil. Tüm hayatımız burada geçti. Her şeyin hayırlısı artık."
Sergen Yalçın: "Milli ara bizim için iyi oldu. 15 günde oyuncuları tanıdık, antrenman yaptık, iyi geldi. Sakat oyuncular takıma döndü. 1 tane sakat verdik. İyi hazırlandık. Başakşehir iyi ve güçlü ama iç sahaya göre oyun şablonu hazırladık. İnşallah iyi başlangıç yaparız."
duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (14)
Tugay'ı oynatan, kendini yedek birakan Ümit Milli Takım tdsi Terim'e rağmen; tek başına resitali ile Avrupa, Dünya Sampiyonu olan Zidane, Blanc, Deschamps, Petit, Djorkaef vs.li Avrupa ve Dünya fuurtboluna ambargo koyan Fransa'yı Fransa'da pacavraya çeviren, 1993te Fransa'da Akdeniz oyunlarında Ümit Milli Takıma kazandırdığı şampiyonluk ile Türk futbolunun gelmiş geçmiş en büyük efsanesi. Baba Hakkı, Lefter, Metin Oktay, Can Bartu, Cemil Turan, Dozer Cemil, Ali Kemal, Fatih Terim, Rıdvan, Tanju, Şifo Mehmet, Feyyaz vs. hiçbiri Sergen kadar büyük değildir. Sergen'in eşdeğeri sadece Tümer'dir; ancak ne yazık ki Milli Takımlar seviyesinde çok büyük oynadığı maçlara rağmen; biraz da geç yaşta keşfedildiginden, GS, FB kontenjanlarindan yer bulamadigindan Şenol Gunes'in kapasitesizliginden Dünya Kupasina giturulmediginden Sergen gibi bir şampiyonluk kazandirma şansima sahip olamamistir. Dünya 3. şu olduğumuz kupada Brezilya maçlarında İlhan Mansız, Ahmet Dursun ve Tümer ile oynasaydık; özellikle Tümer'in aynen Sergen gibi klası, liderligi ile çok büyük ihtimal şampiyon olurduk.
Varlığı yeter Sergen Yalçın'ın beğenmeyen gitsin cinconu desteklesin
Alanya da ki 2-0 yenilgi neydi a beygirci? O bitiş miydi? Swenson oynatan deden miydi ganyan spor?
@Veli Efendi ne yapsın adam 2 gün önce takımın başına gelmiş senin gibi ergenler yüzünden bu kulüp bu hale geldi beğenmiyorsan defolup gideceksin sevinmek için sevmiyoruz bu kulübü adam olun Beşiktaşın hocasına saygılı konuşun
@Veli Efendi 40 tane renkli bir araya gelse, senin gibi yorum yapamazdı. yallah renkli sayfalara yavş.
İnşaallah bjk futbol takımı çok iyi bir başlangıç yapar milli maçlar sonrası seri galibiyetler başlar bjk futbol takımında inşaallah
Bu Gulle abraham la olmaz olmaz bu iş aynı osvaldo nartollo gibi şansa topçu olmuş gibi oda kaleye giden golü çıkarırdı Buda kız ayaklısı
Derhal ikinci yarı cengiz ile Rıdvan koy maçı al bu kadar basit
hücum futbolu görelim yeter. kazanırsak da fena olmaz ama, kupon yaptım.
Alanya hezimetinden sonra burada da puan verirse; Ganyancı ölü doğmuş projedir.
sergen hoca'nın elinde rafa da parlayacak diye bekliyorum.
İyi bir başlangıç yaparız. Keşke Ndidi saha da olsaydı çok daha rahat olur du. Neyse Salih de iyidir.
1 tane sakat verdik derken joao marioyu verdik demek istedi.
Sergen Allah aşkına iki çift laf et şu satılmış hakem köpeklerine daha ilk haftadan başladı orospunun evlatları